Vi vill ha Metin kvar som ordförande.

Turbulens kan man lugnt kalla det i Södermanlands domarkår. År efter år har samma gäng människor, äldre domare gnällt på ordförande Metin. 

Varför gnälls det? Deras största åsikt är, "Södertälje domarna får alla matcher"

Dock stämmer det inte, när man klickar in på fogis och kollar igenom så ligger många domare från samtliga klubbar på lika många matcher! 
Att domare lämnar återbud märker ingen, många av återbuden har iallafall vi i Nyköping inte klarat av att tillsätta då vi inte är tillräckligt många! 

Att sitta och gnälla på en person för att han gör ett jävligt bra jobb och tar fram nya ungdomar är för mig inte okej. För vem sätter sig och åker till Katrineholm, Nyköping eller till och med Vingåker för att kolla på en 7 manna domare när man sitter som DK ordförande. Ingen.


Dessa äldre, där dem är ca 6-7 st är dem som skapat turbulens varje år. Dem bryr sig inte om domarna eller föreningarna. Dem bryr sig bara om sig själva, så att dem får döma dem matcher dem vill. 

Dessa äldre vill få bort Metin. Detta är ett stort fel.

 

 

Skriv under med ditt namn och efternamn samt stad om du stöttar Metin Yildirim!

Viktigt att hela namnet är med, så inte dem äldre gnäller på att det är Fake

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Bemir Brkic överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...