NEJ till vindkraftindustri Orsa

  1. SKRIV PÅ - RÄDDA UNIKA ORSA BESPARINSGSKOG FRÅN ATT BLI ETT INDUSTRILANDSKAP

Tycker du det är av vikt att kunna uppleva vår fantastiska natur utan gigantiska vindkraftverk? Skriv då på namninsamlingen och visa din ståndpunkt! Din röst kan verkligen göra skillnad – tveka inte!

Protestlistan kommer att lämnas till Orsa och Ljusdals Kommun, Orsa Besparingsskog, Dalavind, Länsstyrelsen Dalarna och Gävleborg samt till olika medialkanaler.

Vi kräver ett omedelbart stopp av planerna på vindkraftsetableringen på Orsa Besparingsskogs marker. Vi säger NEJ till förgiftande av vatten och djurliv, NEJ till malande oljud, NEJ till högintensiva blixtar på natthimlen, NEJ till skövling av skog och mark, NEJ till desarmering av det unika fågel- och djurlivet, NEJ till miljövidriga betongfundament som för evigt blir kvar, NEJ till att inte kunna få uppleva denna unika miljö utan störande element. NEJ till att efterlämna detta till kommande generationer. Vi kräver ett stopp NU! 

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Elle Thomée lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...