Vårdcentral och Barnavårdscentral i Grödinge.

Vårdcentral och Barnavårdscentral i Grödinge. / Uppdateringar / Vårdcentral och Barnavårdscentral i Grödinge. / Kommentarer


Gäst

#1

2020-06-07 07:45

Vårdcentral och BVC i Grödinge.

För dig som läser detta och ännu inte skrivit under gör det om du tycker det är viktigt med bättre service och närvård genom att skriva under digitalt https://www.skrivunder.com/vardcentral_och_barnavardcentral_i_grodinge eller skriva under hos Ayidin på restaurang Lilla Vårsta eller hos Johan på Ica Vårsta.

Med den pågående pandemin så blir det nu ännu mer påtagligt med närheten till sjukvård och omvårdnad i vår kommundel.
Det optimala hade varit att placera en vårdcentral och Bvc i Vårsta centrum som först lovades innan höghuset byggdes.
Men med problemen med parkeringsplatser så är mitt förslag att redan nu planera in lokaler vid omsorgsboendet och förskolan vid infarten till Brosjön.

Det är nu 373 namnunderskrifter för att få tillbaka vårdcentral/distriktsköterska och barnavårdscentral i Grödinge. 230 är påskrivna hos Ayidin på restaurang Lilla Vårsta och Johan på Ica Vårsta.
Senast 31 augusti kommer namnunderskrifterna överlämnas till respektive parti som engagerat sig.
Några politiska partier som engagerat och vill hjälpa till är: Emanuel Ksiazkiewicz (S), Jens Sjöström, ledamot i Region Stockholm (S) Dag Ahlse gruppledare för (C) Ing-Marie Viklund gruppledare för (L) och Martin Inglot gruppledare för (SD).
Lovisa Montin som jobbar för Anna Starbrink och är hälso-och sjukvårdsregionråd i Stockholm för Liberalerna har kontaktat mig och vill ha mer information.
Att flera politiska partier tagit kontakt med oss i Grödinge och vill med sina ledamöter i Region Stockholm hjälpa oss och beslutar om en Vårdcentral och BVC måste ses som mycket positivt.