Rugova, i vetmi vend autokton, nuk ndalhet pa gjak! Thuaj, JO!

Ti mund ta parandalogj një gjakderdhje te re, nenshruaj peticionin!

Rugovasit betohet se nuk do ta fali asnjë pellëmbe tokë. Tokën që të parët e mbrojtën me gjak, shekuj me radhe.

Qeveria e Kosoves, e ka mbeshtetur Trathetine e Hashim Thacit!

"Pa ra Rugova nuk bie Kosova" Keshtu kishte then turku pas humbjeve te medha qe kishin pesuar nga Rugova. Dhe nga disfatat e medha qe pesuan osmanet pernadoria osmane u detyrua te pranoje autonimine e Rugoves. Dhe Rugova kreshnike nuk ra kurrë.
Kjo Malesi u la me gjak dymije vjet por kurre nuk u gjunjezua. Ky vend eshte i shenjet. eshte i vetmi vend autokton dhe kurre nuk ka pasur vend per armik as te huajt. Eshte i vetmi vend ku akoma jetojne dialekti gjuhesor, traditat dhe tiparet pellazgo-ilire.
Maskarenje o maskarenje jeni gabim kur mendoni se mund ti falni 12 500 ha. pa asnje therre ne kembe. RUGOVA ËSHTË SHQIPERI PER JETE E MOT

Thaci, per intresat e tija te erreta, i ka dhene Malit te Zi, 12.500 Hektare Toke te Kosoves. Qeveria me Daten 12 Gusht 2015 e ka mbeshtetur Vendimin e Thacit!
Kosova demtohet rende, si ne demarkaci, ashtu edhe ne poziten strategjike e te sigurise!
Andaj, ftojme te gjithe  popullin Shqiptare ne pergjithesi, te i themi JO, kesaj trathetie!
Ne vecanti, ftoj banoret e Zones se demtuar, nga Juniku e deri ne Istog, te i bashkangjiten ketij Kundershtimit!
Ketu u kam ofruar nje Flete PETICION, te cilen mund ta shkarkoni dhe, ta nenshkruani ju dhe, te gjithe ata qe i njifni, ose keni mundesi te i kontaktoni!
Ky Peticion, i drejtohet Kuvendit te Kosoves, Kuvendit të Shqipërisë, duke u bazuar ne ligjin per mbrojtjen e shqiptarëve jashtë kufijëve të Shqiperise, si dhe te gjithe politikanëve ku do që jane ne toka të huaja apo ne tokën Ilire që  dhqiptar ne t qe, ta kundërshtoujnë TRADHETINE dhe COPTIMIN e Tokave Shqiptare!

RROFT¨KOMBI SHQIPTAR DHE TROJET TONA TE BASHKUARA.

Nagi Husaj Brahimi    Kontakta namninsamlingens skapare