mörmogård är en trygg plats för ungdommar

kära politiker, detta brev kommer ifrån ungdomarna från mörmon fritidsgård. Varför tar nu bort våran trygghet? Det kommer undomar från olika klasser tre gånger i veckan. Det kan bla. Vara en trygg plats för ungdomar som har det jobbigt hemma och inte vill visstas hemma. Tycker ni inte att vi är värda en meningsfull fritid och känsla av sammanhang. Vad tycker ni att vi ska göra istället? Alla har inte pengar till att gå i någon sport eller har intresse för det.  Vart tar vi vägen på fritiden och på alla lov om inte vi har en fritidsgård. Hammarö är en bra barnkomun, förstör inte det genom att ta bort våran fritidsgård! Hälsningar alla besvikna och arga ungdomar från mörmogård


helena magnusson, förälder    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att helena magnusson, förälder överlämnar min signatur till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din signatur. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Facebook