Gratis kollektivtrafik för ungdomar

Jag tycker att kollektivtrafiken bör vara gratis för oss ungdomar under somrarna! Tänk så mycket det gynnar oss, då vi kan besöka vänner, badplatser och uppleva omgivningen i Östergötland (men detta även i hela Sverige) och ha kul! Det gynnar även miljön med mindre påfrestning av bilar, och ger en möjlighet att vara mer självständig. Det är även otroligt viktigt att inte begränsa ungdomar pga ekonomisk situation hemma, och istället ge alla samma chans. Moderaterna och KD har beslutat att dra in pengarna som förra året gick till just gratis kollektivtrafik för unga. Det är inte rätt beslut.

Skriv under om ni håller med vänner!!! Dela och sprid gärna denna namninsamling också, tack på förhand! <3 Tanken är att ta detta vidare, till Linköpings kommun, om det blir tillräckligt stort. Vi satsar stort!

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Molly Hedtjärn överlämnar min signatur till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din signatur. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Facebook