Stoppa inkassobolagens totalt hänsynslösa framfart


Anonymous

#1

2014-06-03 14:32

Det är ju helt givet att det måste bli en ändring på det här

Gäst

#2

2014-06-03 14:34

Vilket sjukt samhälle vi lever i. Att hamna i klorna på dessa utsugare gör att den enskilde har små möjligheter att komma på fötter igen. Det skulle vara bättre att försöka få banklån och betala skulderna för räntan på det är överkomlig. Men har man anmärkningar och råkat ut för fogden finns inte den möjligheten att tillgå.
The Wolf
Gäst

#3 Byråkratisk orättvisa

2014-06-25 21:48

Instämmer. Har oxå kritiserat detta dilemmat och idiotin med att öka på skulden med avgifter med tiden när man inte kan betala själva skulden. Då tjänar ju staten in extra på den skuldsatta pga den ökade skulden. Som en oförtjänt bestraffning mot den redan utsatta med denna "lagliga" åtgärd. Egentligen omoraliskt, fel, dumt och orättvist.
Det försvårar ju dessutom den skuldsattes möjligheter att betala skulden.

Gäller att överleva, trots låg ekonomi, Fas 3-skiten och annat svårt man behöver tampas med. Många bra människor hamnar ju i såna svåra lägen, och sen finns fördomar och en dum "stämpel" på en, som är bullshit i många fall. Och som vanligt så har jag mottot att skita i vad andra tycker, bryr man sig för mkt om det så begränsar man sig själv, och förlorar därmed på det. Gäller att köra sitt race och göra det bästa av läget.

Och med tanke på att denna orättvisa statliga byråkrati som är djupt rotad sen länge, knappt går att ändra på, tar lång tid isåfall, så handlar det i synnerhet om att överleva den. Konventionellt och okonventionellt.


Gäst

#4

2016-05-21 13:05

Håller med författaren!