Stoppa flyktingmottagandet i Sverige och upprätta gränsskydd!

SB

/ #17 Delat på FB och Twitter

2015-11-12 20:09

Hej Clas,

Fantastisk initiativ, jag har delat på FB nu och Twitter, jag letade på webben om på sökord och fann detta, gränskontrollen har införts idag, och jag skrev också en kort beskrivning på FB på varför vi skall Stoppa Flyktingmottagandet.

Du kan adda mig på FB Sibel Bloom och dela mitt inlägg därifrån, jag vill att detta skall bli offentligt. Vi är mänskliga och klart att vi bryr oss om andra flyktingar inget kul, men när vårt eget land inte har tillräckligt med resurser ja då börjar inte det positiva för oss. Man får lägga fram det på ett sätt att folk förstår. Jag är själv första generationen svensk, mina föräldrar kom från Turkiet i 60-talet och jag föddes här i slutet av 70-talet.

När jag flyttade till Stockholm hade jag otroliga svårigheter att hitta en lägenhet och samma senare när jag flyttade när till Malmö, så jag fick flytta in hem till föräldrarna vilket man inte vill men jag hade inte så mycket val just då. Om en svensk inte kan hitta lägenhet själv som har jobb, hur skall de gå för alla flyktingar. 

Sedan så har jag en bekant som blev av med jobbet och hon har inte ens fått sin a-kassa ännu och en annan bekant som hade betalat a-kassa fick bara lite över 3000 SEK i månaden. Idag sade vår finansminister att de har höjt detta och flyktingar skall få 142 SEK per dag, det är ingen rättvisa. De kan inte språket, de får en bostad och allt i bostaden köpt till dem, så får vi jobba för att köpa bil, tv, soffa, säng, handdukar, tallrikar, glas ja allt kostar massvis med pengar och de fåt allt på faten. NEJ TACK säger jag. STOPPA FLYKTINGMOTTAGANDET och ta hand om de människor som bor här nu först.

 

Skall försöka sprida detta till dig!

 

Hälsningar,

Bloom