Stoppa försäkringkassans makt över läkarna!

Kontakta namninsamlingens skapare

Diskussionsämnet har skapats automatiskt av petition Stoppa försäkringkassans makt över läkarna!.

ior

#26 Re:

2013-06-23 12:31

#1: -

Vilket skitsnack !
Är denna sidan sponsrad av Socialdemokraterna & Vänsterpartiet eller ??????????

Välkommen till verkligheten säger jag bara.

Tack vare att det finns många människor som har är/varit arbetsskygga och tar läkarna till hjälp för att slippa jobba.
Ett fenomen som var ett vanligt fenomen under tiden vi hade socialistisk regering men tyvärr finns det löite sådana kvar än.
- Det är inget fel i att se till att befolkningen som kan jobba gör det.

Men i ett socialistiskt samhälle så ser man ju gärna att 100% av befolkningen går på bidrag i stället för att jobba.

Jag kommaer alldrig att skriva på.


Gäst

#27

2013-06-23 12:33

Håller helt klart med om att det blivit hemskt MEN glöm inte att försäkringskassan följer bara dem direktiv som regeringen gett. Kan inte vara lätt att arbeta där, jag skulle inte vilja det och döma ut människor som behöver hjälp. Hoppas dock att detta leder längre så våra politiker tänker till.

Gäst

#28

2013-06-23 13:22

Det är en stor skam för Sverige att vår sjukförsäkringssystem urholkats så mycket att folk riskerar död och ännu värre sjukdom pga av alla brister inom detta system. En STOR skam!!!!

Gäst

#29

2013-06-23 13:26

I valfrihetens namn har jag ett rättmättigt krav på att en läkare ska utfärda diagnoser och därmed bestämma behandling och ev. rehabiliterings insatser i samråd med övriga behandlare och patient.

Gäst

#30

2013-06-23 13:29

Livet fortsätter sin bittra strid
överallt är känslorna på glid
Få människor lyssnar på andra sidan
gör allt för att vinna och låta andra lida

Vägrar inse fakta för att deras ego skriker
om makt, om att vara bäst, om att vara felfri
Ett ärligt svar, bortförklaras med ett elakt flin
förtal, sanningsblind, lögn allt är tillåtet i detta krig

Ärligheten och förståelsen är nästintill noll
förståelsen för din medmänniska går i moll
Har de ont i kroppen och inte du, så ljuger de
allt går ut, på att de måste tycka, vara, precis som du

Allting annat stoppar du i skräpkorgen som en lögn
även om du innerst inne drömmer sanningens dröm
Så skakar du av dig den, utan att inse, att du är grym
du ljuger så mycket, att till slut, blir din lögn för dig sann

Och det gäller alla er som utan 100 % -iga bevis föraktar
för alla er som flyr sanningen tiger och samtycker
För alla er som målar elefanter i alla möjliga kulörer utom grå
politiker, poeter, kvinnor, män inga är undantagna i denna vrå

Jag påstår inte, jag frågar er alla, som läser detta
alla verkar mot andras åsikter söka sin egen vendetta
Är den störst växande befolkningsgruppen våra mytomaner
som med olika lögner, ursäkter hjälper till att skapa nya diktaturer

Där den svagaste trilla av pinn
och det goda samhället kommer i spinn
Kontakten med rättvisa, vänlighet, ärlighet försvinner
orättvisan, egoismen, oärligheten i samhället brinner

Nej, nu packar jag min väska
åker till Guds hus, det är det bästa
Innan alla trappsteg gått sönder och stegen blir för kort
innan vägen till himlen utrotats och glömts bort

Gäst

#31 Re:

2013-06-23 13:32

Om nu någon undrar vem som skrev denna dikt.....så heter han (jag) Kjell-Åke Bearfoot ......... hittas på cdon.se vulkan.se bearfoot.se

 


Gäst

#32

2013-06-23 14:13

Såklart måste alla vettiga människor skriva under denna !!

Gäst

#33

2013-06-23 14:31

Så klart att handläggarna på FK har mer kunskap än våra hårt belastade läkare. (OBS Ironi) Tänk all tid som läkarna lägger på pappersarbete istället för att ta emot patienter, bara för att någon (läs Alliansen) som inte har en aning om vad dom pratar om, har bestämt det.

Gäst

#34

2013-06-23 16:27

I dagens Sverige lider många människor, då de ej blir hörda av beslutsfattarna. Jag anser att alla människor har en självklar plats i samhället.NU MÅSTE NÅGOT HÄNDA !!!,...INNAN FLER TAR SITT LIV.. för det är just vad som sker med en del av oss sjuka som inte tas på allvar. Politiker skärpning!!
Det måste väl ändå vara läkarna m medisinsk utbildning som ska bedömma dessa personer...eller ??
biker

#35 Vem är läkare?

2013-06-23 17:36

Självklart skriver jag under på detta. Försäkringskassans personal ska inte kunna berätta för en person om denm är arbetsför eller ej. Och om det nu finns klara läkarutlåtanden som visar nedsatt arbetsförmåga så måste det var det som gäller. Varför tar försäkringskassan in egna läkare som då ger helt andra svar. Detta är löjligt! Det kommer alltid finnas fuskare i alla system både rika som fattiga men att sänka alla människor till att vara fuskare är så låågt.

Gäst

#36

2013-06-23 18:18

Inte nog med att de tvingar stackars läkare att skriva hela romaner på läkarintyg så har försäkringskassan sina egna undantagsregler som dem totalt struntar i så man inte får ut sin sjukpenning. Dubbelmoralen är ju att det är våra pengar de handskas med som regeringen fördelar.

Gäst

#37

2013-06-23 19:49

Låt oss sjuka vara ifred!!!

Gäst

#38

2013-06-23 19:58

Jag skulle vilja veta, om det finns något sk. välfärdsland som har sämre försäkringsvillkor för de sjuka än Sverige idag ? Och hur många fattigare länder har bättre villkor än Sverige ?
fd kontorist

#39 Re: Re:

2013-06-23 20:32

#26: ior - Re:

I ett socialistiskt samhälle bidrar alla efter förmåga. Och vem fasen vill vara sjukskriven/sjukpensionär och försöka överleva på en minimal inkomst om man kan arbeta???? Nädu! Välkommen till verkligheten som den är, du...

Du verkar inte riktigt fatta vad du snackar om...  Och arbetsskygga människor kommer man aldrig undan. Dom som inte vill jobba hittar alltid på sätt att slippa. Vare sig vi har socialistisk eller moderat regering. Det är trots allt en väldigt liten del av befolkningen som inte VILL arbeta.

För övrigt är inte sjukpenning/sjukpension något "bidrag". Det är en försäkring som faller ut när du blir sjuk/arbetsskadad/invalidiserad av en eller annan anledning. Något som faktiskt kan drabba precis vem som helst när som helst. Något fler kanske borde tänka på. Innan dom sitter där utan inkomst och utan möjligheter att försörja sig....


Gäst

#40

2013-06-23 21:06

Ett stopp måste till för att FK hellre stjälper än hjälper, det är en myndighet som har visat en framsida som borde vara mer passande till djävulen själv men det kanske är just det som allt detta handlar om.
förbannat trött på dig!

#41 Re: Re:

2013-06-23 21:11

#26: ior - Re:

 

Först och främst så måste jag säga att din sociala förmåga är uppenbarligen underutvecklad samt att en person som du är ingen jag skulle vilja känna, du har alla de karaktäristiska egenskaperna för självbelåten narscisistisk person.

Det låter som om det du skriver är sponsrat utav den Moderata Alliansen, det är såna som du som är orsak till att vi har ett samhälle som blivit sjukt.


Gäst

#42

2013-06-24 04:32

Självklar underskrift mot absurd verklighet, tar dig 45 sekunder.....

Gäst

#43

2013-06-24 04:47

Skandal!

Gäst

#44

2013-06-24 07:49

Återskapa läkarnas auktoritet, och håll inte på att ta ifrån dom deras proffession.........

Gäst

#45

2013-06-24 09:13

viktigt !

Gäst

#46

2013-06-24 09:15

Mycket bra och viktigt insiativ, tack ni som drog igång denna petition!
Nalle Phu

#47 Ämne

2013-06-24 09:37

Skriv en kommentar.. Skönt att inte alla blivit hjärntvättade av högerpropagandan lögnerna om att sjukskrivna fejkar sjukdom så att de inte kan få ta del av sin redan inbetalda sjukFÖRSÄKRING. Idag blir många av de som blivit bestulna tvingade att överleva på ALLMOSOR och socialBIDRAG??? Idag är det inte kriminellt att ta ifrån de redan fattiga och utslagna idag har man legaliserat slavhandel och dagens hjältar är de som har subventionerad billig arbetskraft som städar deras hem och passar deras barn. 189 miljarder försvann från våra försäkringspengar samtidigt som jobbskatteavdraget infördes? I min värld är det ren stöld! Hur kan man ens kalla sig människa om man tycker att det är Okej med det hemska som händer här just nu mitt framför våra ögon? Tänk att människans dumhet övergår ens förstånd! Jag är oerhört tacksam att jag inte ännu är utlämnad till en tjänsteman på försäkringskassan att fatta beslut över mitt frisktillstånd/sjuktillstånd i dagens kalla Sverige! Utveckling är väl när något blir bättre eller? Eller är det när girigheten vann över det mänskliga? Jag vet iallafall hur jag önskar ha det i min verklighet!

Gäst

#48

2013-06-24 09:46

Läkarna har en lång utbildning och nu har politikerna gett försäkringskassans tjänstemän och egna läkare som aldrig träffar patienten, rätt att avgöra status på patienten. Det hör väl alla att det är helt bakvänt! Tillbaka till ordningen!

Gäst

#49

2013-06-24 09:54

Att F- kassans personal bestämmer och beslutar över läkarna är en katastrof! En läkare har så hög utbildning vad som gäller människokrppen och allt som har med människan att göra.det är en skam och det är regeringen ansvarig för ! Ut med sittandes regering , som inte ens de har någon utbildning att tala om ,låt läkarna ha beslutsfattandet vad rör människans väl och V .
Sonja lundberg

#50 Re: Re:

2013-06-24 10:09

#26: ior - Re:  

 

. Du är en av de mest otrevliga skapelserna på vår jord , jag hoppas verkligen att du en dag får känna på ditt eget förakt . Du är en av dem som verkligen njuter av ditt människoförakt , ingen utbildning, ett arbete du vantrivs med , vem tar hand om dig när du blir sjuk och inte kan jobba, läkaren är satta att lyssna på människor,undersöka och ställa diagnos ! Läkaren ska inte bedömas av outbildad arbetskraft som hos F-kassan. Med fler människor som du går samhällen under!