Stoppa försäkringkassans makt över läkarna!

Vi lever i ett kallt Sverige där folk inte får den rätta hjälpen de behöver eftersom att läkarna faktiskt inte har något att säga till om längre när det gäller patientens förmåga att kunna jobba eller ej. Det här leder i vissa fall till döden eftersom att många väljer att ta sitt liv, för att inte glömma, det finns några fall där vissa är döende i någon fysisk sjukdom men tvingas arbeta ändå!

Det sjukaste är att det är försäkringskassans regler som har blivit allt hårdare och skapat detta. En försäkringskassa som ej har utbildning inom sjuk och hälsovård överhuvudtaget? Hur kunde detta hända, hur kunde det gå så långt så att NÅGON bestämde att försäkringskassan vet bättre om personens hälsotillstånd än vad läkarna gör!?

Därför behöver detta uppmärksammas eftersom att det är ett bortglömt men ett så viktigt ämne. Det handlar om liv här, det handlar om att få känna värme. Av kyla tynar vi alla bort.

Snälla, för era medmänniskors skull, skriv under!


Pernilla Johansen    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Pernilla Johansen överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook