Senaste namninsamlingarna

  • Språk: Svenska

Rädda busslinje 352 (Länstrafiken Örebro)

Busslinje 352 från Finnåker till Lindesberg kommer att plockas bort i januari 2023.Vi som skriver under vill behålla busslinje 352 då inte bara vår byskola Pilkrog friskola är beroende av den, utan även alla gymnasieelever längs sträckan och de som vill utnyttja det fria skolavalet. 

178 Skapad: 2022-09-21 Statistik

Discgolfbana i Köping

Köping är en sportstad och ska så förbli! Under pandemin växte discgolf som sport och många Köpingsbor med omnejd efterfrågar en bana här. Hjälp gärna till med namn så vi kan visa kommunen att intresset är stort, likaså behovet av ytterligare en bra bana i Sverige! Medborgarförslag finns inlämnat.

302 Skapad: 2022-09-20 Statistik

Kvällsöppet på fredagar, Behrn Arena

Namninsamling för alla som vill behålla traditionen att åka skridskor på fredagkvällar!

9 Skapad: 2022-09-20 Statistik

Medborgarförslag Baldersplan

Hej Hammarö Kommun! Här kommer ett medborgarförslag, med bifogad namnlista, gällande utveckling av Baldersplan, i enlighet med kommunens fullmäktighetsmål ”Sveriges friskaste kommun 2030”  Bakgrund Enligt Hammarö kommuns hemsida står Balderplan listad som ”Fotboll gräs, tillfälligt ur bruk på grund av arbete”. Undertecknad har bott intill planen i 5år, och fått vittna om en lekplats under förfall. Fotbollsmålen har aldrig funnits, gräset har övergått i vildäng, och de senaste åren har barnen le

99 Skapad: 2022-09-19 Statistik

Högre och säkrare stängsel vid hundparken Centrum

Hej allihopa! Vore bra om vi samlade in så många underskrifter vi kan till en felanmälan på stängslet i hundrastgården, så att kommunen samtidigt gör ett högre stängsel. Meningen med denna namninsamling är för att få ett högre och säkrare stängsel samt en ordentlig grind.  

15 Skapad: 2022-09-18 Statistik

Stryk Arvika & Hammarö

Håll Damer Division 3 inom Westra! Att Westras tävlingsutskott tagit beslut om att både Arvika och Hammarö ska läggas till i serien utan att rådfråga aktuella lag och föreningar, samt meddelar detta ett par veckor innan säsongsstart finner vi oacceptabelt. Är du med?

41 Skapad: 2022-09-15 Statistik

Återgå till gamla valpresentationen!

Valmyndigheten har för valet 2022 uppdaterat sin valpresentation från informativ, enkel och överskådlig till klickkrävande, oöverskådlig och informationsfattig. Vi undertecknade önskar att Valmyndigheten i det snaraste återgår till det gamla formatet på valpresentation och lägger in datan från valet 2022 i detta.

187 Skapad: 2022-09-14 Statistik

Skriv under för att buss 751X ska gå även vardagskvällar och helger!

Till Mölndala AB och Mölndals stad: Vi begär att ersättningsbussen 751X följer den indragna 751:ans tidtabell till fullo alla dagar i veckan.Det är ca  2000 av- och påstigningar i veckan på Svanegatan och Fjällgatans hållplatser i normala fall. Vi accepterar inte att tidigare möjliga på/av-stigningar lörd-söndag har ställts in till 100% och nära 15% vardagar kvällar och morgnar.    

216 Skapad: 2022-09-13 Statistik

Hastighetssänkning på Tängvägen Ås

Vi behöver agera INNAN olyckan är framme. I ett försök att nå fram till Trafikverket, i syfte att få till en hastighetssänkning på Tängvägen Ås, efterfrågar vi nu era namnunderskrifter. Ombyggnadtion av Tängvägen finns planerad men planerna ligger långt fram i tiden. Fram tills att ombyggnaden är här, bör vi åtminstone få till en hastighetssänkning och därmed göra vad vi kan, för att undvika en tragisk olycka. Vägen är oerhört smal med hålor och sprickor i alfalten. Korsningar och utfarter, avsa

59 Skapad: 2022-09-13 Statistik

STOPPA AVVERKNINGEN PÅ ALNTORPS Ö I NORA

För Noras bästa vill vi riva upp beslutet och stoppa avverkningen på Alntorps ö. Detta för klimatet, friluftslivet och den biologiska mångfalden på ön. Låt utlåtanden från experter vara vägledande i öns fortsatta skötsel.  Ön donerads till staden redan 1926 och detta snart 100-åriga arv bör förvaltas och inte förvanskas.  Initiativtagare till denna namninsamling är Naturskyddsföreningen i Nora och Nora Biologiska Förening  Stoppa avverkningen på Alntorps Ö i Nora!

261 Skapad: 2022-09-12 Statistik