Vi kräver en Folkomröstning för Sverige lämnar Europeiska Unionen

Vi har ansett redan inför eu-inträdet för över 20 år sedan att vi borde bilda en Nordisk Union av våra fem länder istället! Tillsammans har vi i stort sett allt vi behöver, kunskap, arbetsamt folk, naturtillgångar av olika slag, etc. Vi har samma slags kultur och även tro, vi har inga problem med att förstå varandra och samarbetet finns ju redan genom Nordiska rådet, vi skulle bli en maktfaktor.
Vi kan fortfarande ha handelsavtal med övriga länder i världen såsom vi hade innan eu-hysterin började.
Men vi måste bli av med välfärdsflyktingarna och verkligen skärpa kontrollen på våra gränser, skapa ett tryggt samhällssystem med ordning och reda, återinföra värnplikten, utvisa utländska kriminella, och ta hand om våra egna, både gamla och unga!
Det är därför vi i Facebook gruppen "Vi kräver att Sverige tar hand om sina egna i första hand"
en grupp med över 1000 medlemmar redan fast vi bara funnits i knappt 2 veckor vi startar denna namninsamling därför vi accepterar inget annat än en Folkomröstning för utträde från Europeiska Unionen och vi ber alla skriva under.
Besök gärna vår Facebook grupp "Vi kräver att Sverige tar hand om sina egna i första hand"

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Per Sonne Hansen lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...