Stoppa INTE Joakim Lamotte!

Som svar på en namninsamling mot Joakim Lamotte, startad av "Tony" så startar jag nu denna insamling FÖR det arbete Joakim gör. Syftet är att visa att de som uppskattar det han gör är fler än de som ogillar det. 

Den andra namninsamlingen tycker inte han är oberoende eftersom har har ett VINSTINTRESSE. Den beklagar sig även över att han tjänar 100 000kr per reportage! Oavsett om detta är sant eller inte så är donationerna, till skillnad från skattefinansierad media helt frivilliga och inte årsvis återkommande. Gillar man det inte kan man strunta i att donera. Enkelt.

Skriv på och visa att en person kan göra skillnad. En person ska få lov att skildra verkligheten som han ser den. Det är ett tecken på en stark och hälsosam demokrati när obekväma röster tillåts ljuda. Det är fritt fram för Joakim Lamottes meningsmotståndare att snöra på sig skorna och ge sig ut i Sverige och motbevisa honom. Om han nu har så fel och är så oärlig så bör det rimligtvis vara enkelt att hänga ut honom som en lögnare genom att göra ett eget reportage som motbevisar honom. Tänk vilken demokratisk gryta och diskussioner det hade blivit! Kanske SVT kan göra ett reportage och visa hur oproblematiskt det är?

 

Skriv på!

Mvh

Inte Tony 

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva på godkänner jag att Inte Tony kan se all information jag lämnar i detta formulär.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.


Jag godkänner att informationen som jag anger på det här formuläret behandlas i följande syften:
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...