Stockholm stad har, i samråd med Sveriges regering och riksdag, beslutat att riva dessa skulpturer av Picasso i Moderna Museets trädgård för att höja säkerheten kring museet! Mot detta protester vi:

Stockholm stad har, i samråd med Sveriges regering och riksdag, beslutat att riva dessa skulpturer av Picasso i Moderna Museets trädgård för att höja säkerheten kring museet!

Tvärtom; med skickligare marknadsföring  skulle dessa unika verk av Picasso, bli ett av de större på den internationella konstscenen och som sådana dra än fler turister. Dessa verk, som redan satt konstsverige på den internationella kartan, tillhör oss medborgare. Att riva dem är en ingenting annat än en politisk och internationell skandal! 


Marianne Lindberg De Geer    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Marianne Lindberg De Geer överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook