Rädda klimatvården för oss kroniskt sjuka, tex reumatiker, MS på Clìnica Vintersol på Teneriffa.

96647CE9-0386-4A76-9BE1-A1C6E2DF0F9B.jpegRegionerna i Sverige har beslutat att inte skriva nytt avtal med Clìnica Vintersol på Teneriffa, trots alla bevis för att träningen i det klimatet gör att många svårt sjuka med olika diagnoser & skador mår mycket bättre under lång tid efter hemkomsten. De har heller inte skrivit avtal med Vintersol för poliklinisk rehab. Den tillgängligheten som finns på Clìnica Vintersol & området runt omkring, gör att även svårt handikappade kan komma dit på rehabilitering. Med all den erfarenhet med både svensk & spansktalande personal som de har sen 1960-talet, så förlorar det svenska samhället ekonomiskt i det långa loppet på att inte skicka patienter till Vintersol & patienterna förlorar för att man försämras av att inte få den rehabilitering man verkligen behöver. Det finns ingen rehabilitering i Sverige eller andra anläggningar utomlands som kan jämföras med Clìnica Vintersol. De är överlägsna vad gäller klimatet, tillgängligheten för rullstolsburna - både på anläggningen & området runt omkring, erfarenhet, träning & omvårdnad med mera.

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Annica Carlsson lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )