STULENBEBIS.SE: Vi kräver en opartisk saklig utredning!

Hej,
 
jag har blivit bestulen på mina nyfödda barn av Sveriges domstolar. Min nyfödda son kidnappades 4 dagar gammal 2016 och min nyfödda dotter 6 dagar gammal 2020 -  har inte sett dem sedan de kidnappades.
 
De har gömt min nyfödda dotter sedan de kidnappade henne då hon var 6 dagar gammal och jag vet inte var hon är. Det finns inga skäl för detta - allt som de skrivit i sina beslut är lögner.  Om du vet var min kidnappade dotter Leonore befinner sig, vänligen hör av dig till mig på anna@stulenbebis.se
 
Detta är ett brott mot mig och mina barn av de som gör detta och det är brottsanmält men polis gör ingen utredning. Skriv under denna namninsamligen för att kräva en opartisk saklig utredning av skäl för avgörande i förvaltningsrättens domar. 
 
Läs mer på www.stulenbebis.se.
 
 
Tack på förhand, 

Anna, anna@stulenbebis.se
 
 
 

 

 

 

 

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Anna lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...