STULENBEBIS.SE: Vi kräver en opartisk saklig utredning!

Hej,
 
Både mina nyfödda barn har stulits från mig. Min son 4 dagar gammal 30 october 2016 och min dotter 6 dagar gammal 10 januari 2020. Har inte sett dem sedan de stals eller haft någon som helst kontakt med dem. De är 100 % stulna. Min dotter har de gömt sedan hon var 2 månader gammal (för att utsätta mig för så mycket tortyr och lidande som möjligt) och vet inte var hon är eller vem som tar hand om henne. 

För att stula mina barn har socialtjänst/förvaltningsrätt använt lögner.
 
100 % av vad som använts för att stjäla mina barn är lögner, men nedanstående lögner är de 6 grövsta: 
 
 1. ““Tina hade en psykos.”

 2. "Barnet hade avlidit i magen." Denna lögn finns endast i socialtjänstens papper. 

 3. “Tina brast i den fysiska omvårdnaden av Leonore under den tid hon vistades i hemmet. När Leonore undersöktes i samband med det omedelbara omhändertagandet var hon inte rengjord ordentligt, röd och irriterad på flera platser på kroppen samt torr i huden. Hennes navel hade inte heller blivit skött ordentligt. Hon hade även gått ner i vikt sedan födseln. ”

 4. “Tina meddelade det sjukhus där hennes son mottog vård att hon motsatte sig den medicinska vård som han av läkare bedömts behöva.“

 5. “Tina varken kom till Eskilstuna sjukhus eller ringde dit och uppgav kontaktuppgifter. “

 6.  “Tina utsatte sitt barn för stora risker och allvarlig fara då hon valde att lämna förlossningsavdelningen på Danderyds sjukhus trots att hans hjärtljud då var mycket dåliga.“

*Använder en av socialassistenternas namn som skrivit alla dessa lögner istället. 
 
Dessa lögner har använts för att stjäla mina nyfödda barn från mig av förvaltningsrätt (nr 2 enbart använts att socialtjänst). 
Allt som använts av förvaltningsrätt för att stjäla mina nyfödda barn är 100% lögner, men dessa 6 är de grövsta. 
 

Alla dessa lögner kommer från okända människor som jag varken har träffat eller pratat med. De har en gemensam nämnare: de refererar alla till och kretsar kring sjukvård. Det är genomgående gärningsmännens taktik att skylla ifrån sig på sjukvården – de har hittat på att sjukvården sagt saker som sjukvården inte har sagt – och på så sätt “backas” upp av sjukvården. Denna uppbackning finns dock inte – utan den är påhittad av socialtjänsten/domstol. Jag har helt rena sjukhusjournaler och är nästan färdigutbildad sjuksköterska (samt socionom) dessutom. 

Det är viktigt att det inleds en utredning av dessa 6 lögner, inte bara för att de använts för att stjäla mina nyfödda barn utan även för att de utgör grova förtal mot mig som fått mycket stor spridning och förtalen kommer dessutom från förvaltningsrätt/socialtjänst. 
 
Jag har gjort otaliga anmälningar om brott under 6 års tid - men ingen utredning har gjorts.
 
*Kommentar till de 6 lögnerna ovan: 
 
 1. Finns ingen sanning i detta. Har aldrig haft någon psykisk ohälsa. Aldrig haft någon kontakt med psykiatri. Detta är en lögn helt tagit ur luften som inte har någon substans.
 2. Det finns ingen sanning i detta. Ingen undersökning som visar detta.
 3. Det finns ingen sanning i detta. Detta är fejkat av socialtjänsten flera timmar EFTER kidnappningen av min nyfödda dotter för att FÅ ett skäl att ta min nyfödda dotter från mig-
 4. Det finns ingen sanning i detta. Har aldrig nekat någon av mina barn nödvändig medicinsk vård. Även detta en lögn helt tagen ur luften.
 5. Även om detta inte är en relevant lögn så står den i skäl för avgörande och är en total lögn – då jag ringde till Eskilstuna sjukhus och uppgav kontaktuppgifter samt att mitt barns pappa var på sjukhuset och hade mitt telefonnummer.
 6. Det finns ingen sanning i detta. Det finns ingen undersökning som visar detta. Även detta en lögn som är tagen helt ur luften. 

Polis vägrar göra en utredning - då de vet att mina nyfödda barn är stulna. 

Om du tycker att det är fel att myndigheter stjäl nyfödda barn från enskilda i Sverige 2022. Skriv då under för en utredning av ovanstående 6 lögner! 

Tack på förhand! 


Anna, anna@stulenbebis.se
 
 
 

 

 

 

 

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Anna lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...