Låt sultan, pappa till 3 barn, stanna!!

5993CFB4-F4F3-48F3-BEE9-5A1F2C0C0127.jpegMigrationsverket vill utvisa sultan, pappa till våra 3 barn. Han har sökt på anknytning på sina barn men fått ett negativ!

Sultan har ingen id-handling, alltså inget pass. Han har aldrig ägt detta i sina 25 år! Eftersom sultan är statslös och inte har något medborgarskap.

Migrationsverket anser att han kan skaffa ett pass, men vi har fått fram intyg ifrån kosovariska ambassaden i Stockholm att sultan inte kan skaffa något pass utan medborgarskap. För att skaffa medborgarskap, vart som helst i världen är kravet att man har någon id-handling. Vilket sultan inte har.  Sultan är statslös, har alltså ingen id-handling överhuvudtaget. 

Dessutom struntar migrationsverket i barnkonventionen som blev lag 1/1-2020 iår. 
Migrationsverket anser att det är lämpligt att separera Sultan från sina barn utan att de tar någon skada av detta, vilket inte stämmer! Barnen behöver sin pappa minst lika mycket som han behöver de. 
Sultan har bara oss 4 kvar! 

OM Sultan blir utvisad, kan inte jag jobbar kvar & vi kommer då förlora inkomst. Jag är beroende av att min sambo hjälper mig med barnen för att vi ska ha mat och hyra betalt! 

Snälla hjälp oss och skriv under, det tar bara 30 sekunder men kan göra skillnad för en hel livstid! 


Michelle hausding    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Michelle hausding lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...