Ett brev till partiledningen

Quoted post

(S)nälla vakna!

#76 Varför inte göra processen kort?

2012-01-16 01:37

Karln är ju en belastning.
Man behöver knappast vara särskilt intelligent för att förstå att folk blir förbannade på allt mygel, fiffel, halvsanningar och rena lögner mannen ifråga lyckats med.

Om partiet ens ska ha en susning att återfå väljarnas fortroende - tja då har vi inget annat val än att amputera i tid.

Men det verkar vara många, för många som inte inser att en politiker i ledande ställning inte kan bete sig och sen tro att det glöms.

Solidaritet ska vara med väljarna inte med ledningen - det hör hemma i en svunnen tid.

Svar

Svensson

#81 Re: Varför inte göra processen kort?

2012-01-16 19:42:13

#76: (S)nälla vakna! - Varför inte göra processen kort? 

 Jag är vaken men är du det? Vad är det för mygel du talar om? Vet du inte om att reglerna för hyresbidragen i riksdagen skrevs först tre dagar efter att den påstådda "skandalen om Juholt´s fusk" kom ut i dager.Det är sådana som ni (som vill tro annat) som drar ut på hela den politiska processens möjligheter att komma någonstans.

Vi folket ser verkligen inte Håkan Juholt som en belastning.Han är endast som en stor tillgång för detta parti som idag går allt längre bort ifrån"väljarnas" (folket´s) vardag & visar allt mindre sympati & förståelse för våra liv i detta landet.Det visar ju två valförluster efter varandra tydligt.

Håkan Juholt kan se till att återfå förtroendet hos folket med att nå folket i deras verkliga liv med att ta ner detta partiet "på jorden" igen där det hör hemma, för att han förstår hur folket lever & har det i dagens omänskliga samhälle. Tyvärr! så är det alltför många av er politiker som inte förstår detta pga:bristande empati för edra medmänniskor.

Visa er solidaritet för folket & följ vår ledare eller gå!