Ett brev till partiledningen

Kontakta namninsamlingens skapare

Diskussionsämnet har skapats automatiskt av petition Ett brev till partiledningen.

(S)nälla vakna!

#76 Varför inte göra processen kort?

2012-01-16 01:37

Karln är ju en belastning.
Man behöver knappast vara särskilt intelligent för att förstå att folk blir förbannade på allt mygel, fiffel, halvsanningar och rena lögner mannen ifråga lyckats med.

Om partiet ens ska ha en susning att återfå väljarnas fortroende - tja då har vi inget annat val än att amputera i tid.

Men det verkar vara många, för många som inte inser att en politiker i ledande ställning inte kan bete sig och sen tro att det glöms.

Solidaritet ska vara med väljarna inte med ledningen - det hör hemma i en svunnen tid.

Gäst

#77

2012-01-16 01:44

Snyggt.Något måste ju uppenbart göras

Gäst

#78

2012-01-16 08:28

Jag tycker att det måste bli någon ordning innom partistyrelsen som det är nu verkar det som att vissa persioner agera i egen sak vilket bara skadar partiet

Gäst

#79

2012-01-16 10:01

Enade vi stå söndrade vi falla . Lånad från när SAP stod enade och starka . Glöm inte bort att vi är ett arbetarparti det är nog med högerpartier som det är redan .

Gäst

#80

2012-01-16 14:53

Äntligen ett steg i rätt riktning, framåt!
Svensson

#81 Re: Varför inte göra processen kort?

2012-01-16 19:42

#76: (S)nälla vakna! - Varför inte göra processen kort? 

 Jag är vaken men är du det? Vad är det för mygel du talar om? Vet du inte om att reglerna för hyresbidragen i riksdagen skrevs först tre dagar efter att den påstådda "skandalen om Juholt´s fusk" kom ut i dager.Det är sådana som ni (som vill tro annat) som drar ut på hela den politiska processens möjligheter att komma någonstans.

Vi folket ser verkligen inte Håkan Juholt som en belastning.Han är endast som en stor tillgång för detta parti som idag går allt längre bort ifrån"väljarnas" (folket´s) vardag & visar allt mindre sympati & förståelse för våra liv i detta landet.Det visar ju två valförluster efter varandra tydligt.

Håkan Juholt kan se till att återfå förtroendet hos folket med att nå folket i deras verkliga liv med att ta ner detta partiet "på jorden" igen där det hör hemma, för att han förstår hur folket lever & har det i dagens omänskliga samhälle. Tyvärr! så är det alltför många av er politiker som inte förstår detta pga:bristande empati för edra medmänniskor.

Visa er solidaritet för folket & följ vår ledare eller gå! 


Gäst

#82

2012-01-17 08:56

Äntligen jag har väntat på detta länge.

Gäst

#83

2012-01-17 11:59

Jättebra initiativ! Vi behöver frid och fred i partiet. Och karriärism hör inte hemma i ett demokratiskt parti. Upp till kamp! Birgitta

Gäst

#84

2012-01-17 15:24

Ett synnerligen viktigt och angeläget initiativ i rättan tid! Vi har inte råd till grumliga motiv för fortsatt "prickskytte" mot vår partiordförande! Nu handlar det om att kavla upp ärmarna och ARBETA för vår gemensamma sak.

Gäst

#85

2012-01-18 12:32

Nu är det mer än nog av alliansen!!!
Svensson

#86 Tror våra politiker att de kan gå emot folket & samtidigt behålla dem ?

2012-01-18 20:08

Jag menar om våra Socialdemokratiska politiker verkligen är så naiva så att de tror att de kan gå emot folket & byta ut Håkan Juholt mot tex:Damberg & ändå tro att vi(väljare) har mer tålamod eller något förtroende kvar alls, för att vilja stanna kvar med vårt stöd eller med vår röst i det Socialdemokratiska partiet.
Svaret är enkelt NEJ! det gör vi inte om ni fortsätter med denna förskräckliga "karusellen" som ni har dragit igång.
Vi vill inte byta ut vår ledare & vi vill inte ha någon annan & inte heller herr Damberg som ju är känd som en väldigt "högervriden" politiker som inte alls är på rätt plats.
Folket vet & ser mer än ni tror om hur det går till "däruppe".Men om ni inte "lyssnar" på oss så går vi till något annat parti & Socialdemokraterna går då ännu ett nytt katastrofval till mötes.
Så är det & så blir det om ni inte inser fakta.
För vi är urless på allt "svammel" & får aldrig någon riktig politik tack vare alla "föståsigpåare" som inte inser partiets bästa.

Gäst

#87

2012-01-19 01:27

Var på tiden... är trött på hets jakten på Juholt och en skam att "visa" partimedlemmar går ut och kritisera Juholt. Det är de som skadar partiet....

Denna post har tagits bort av personen som skrev den (Visa detaljer)

2012-01-19 11:06



Gäst

#89 Något måste ju uppenbart göras

2012-01-19 11:12

Jag tycker att det måste bli någon ordning innom partistyrelsen som det är nu verkar det som att vissa persioner agera i egen sak vilket bara skadar partiet

Gäst

#90

2012-01-19 19:41

BRA!!
Svensson

#91 Re:

2012-01-20 19:51

#87: -  

 Håller med dig om detta & enligt mitt tyckande som medlem & som en Socialdemokrat ifrån "gräsroten", så tycker jag att de som har kritiserat Juholt & fortsätter med detta omgående skall lämna detta partiet så att vi någonsin får fram en politik värd namnet.En Socialdemokratisk politik som kan hjälpa oss ur detta ohållbara läge som vi nu befinner oss i.

De som nu är av den uppfattningen & inte vill följa "majoriteten" i vårt parti ,de kan inte på några villkor mer få verka eller arbeta för oss eftersom de då arbetar helt emot oss.Det är illojalt att inte följa sitt parti & att framföra kritik i media om sin partiledare.De har sviktit folket,partiet & sitt land för alltid.Vi kan inte vara så "dumsnälla" så att vi förgör oss själva.

Tycker också att Håkan Juholt skall få en god man i alla sina uppdrag tills han bemästrar dem bättre efter eget omdöme.Det har alla partiledare & andra personer med högt uppsatta poster.

Varför? har man inte gett Håkan Juholt fullt stöd???

Vad hör ni förresten för kritik ifrån de fyra partierna i Alliansen, emot den kallhamrade Reinfeldt ? Det törs ingen av dem att göra för att de anser att det är det största brottet som man kan göra med att kritisera sin egen ledare & för att Reinfeldt styr dem alla med järnhand.Det är ett tyst & outalat krav som alla känner till men inte låtsas om att det finns till.

Vi måste också bli mer "proffsiga" på detta med att stötta vår ledare för allas vår framgång. 

M B

#92 Påstådd läcka igen!

2012-01-20 20:42

TV 4 nyheterna.
Påstådd info "från säker källa" att Juholt nu är "avsatt" och att han, efter att ha "vilat" några dagar ska återkomma och meddela sin avgång!

Om detta är sant börjar jag tveka om jag vill vara med i partiet.

Låter de media och kotterier inom partiet avsätta och lämna en vald partiledare utan stöd?
Man får hoppas att TV4:s "nyhet" är en s.k. "anka".
Vi vet.... ni tror...

#93 Re: Påstådd läcka igen!

2012-01-20 22:54

#92: M B - Påstådd läcka igen! 

 Skitsnack igen.......? Sanningen kommer alltid fram.....

<<<<<<<<<<medlem

#94 Vad håller "socialmoderaterna" på med ???

2012-01-21 00:11

Vad håller ni i västmanlandslän & i Gottlands kommun på med egentligen???
Vi ska ha kvar Håkan Juholt trots edra pessimistiska prognoser om honom.
Han är så bra så tom. vår nuvarande Reinfeldt skiter på sig av rädsla.Och ni ni fattar ingenting & hellre gynnar högerpartierna istället för oss.
Då gäller bara en sak för de som har missbrukat sitt förtroende för partiet :AVGÅ!
Håkan Juholt skall aldrig behöva avgå pga:Vissa partimedlemmars "kritik".