Gör skjutvapen lagliga i självförsvarssyfte. #PISTOLKÖRKORTET

Quoted post

Hårkors

#55 En självklarhet

2019-09-22 23:16

Det finns i nuläget två vägar att gå.

Den lagliga eller olagliga

Alla är inte kapabla att slåss med händer eller fötter. Framförallt när våldet blivit grövre och gärna i övertal mot enskilda individer.

Kriminella måste få smaka sin egen medicin. Om de riskerar skada eller dödsfall är det inte lika enkelt eller roligt att våldta en kvinna eller råna en åldring eller yngling.

Alla människor har rätt att försvara sig och detta är egentligen inte ens en fråga för diskussion.

Sveriges politiker vill efterlikna USA så mkt det bara går. Och med terrorister på sin bakgård hade polisen kunnat dra nytta av dugliga skyttar som kan agera innan Polisen hunnit fram.

Med mångkultur följer även kriminalitet och terror. Då fungerar det inte längre att vända andra kinden till och dela ut frikort för att slippa fatta obekväma beslut.

Svar

Switzerland

#57 Re: En självklarhet

2019-11-26 15:30:49

#55: Hårkors - En självklarhet 

Håller med till fullo.. Jag bor i ett utsatt område. blir jag hotad med att bli skjuten så fixar jag vapen själv för att hålla mig vid liv. Inge kriminell smuts ska ha övertaget.

 

Tur så lever jag fridfullt och inte utsatts för rån med vapen ännu eller blivit utpressad av kriminella gäng. Hemma har vi en yxa jag bangar inte att använda vid inbrott om jag måste. Men i såna fall blir offret straffad här i Sverige.

Men händer det. Så inhandlas ett skjutvapen och väst för min hälsa. Livet är ett mirakel och ska hållas vid liv. Ett kriminellt svin får inte ha kontroll över mig med ett skjutvapen. Då ska jag också ha ett för att ha rätten att försvara mitt liv från en person som använder skjutvapen trots att det är olagligt för H*n vet att kontrollen är i dens händer mot en laglydig person.