Gör skjutvapen lagliga i självförsvarssyfte. #PISTOLKÖRKORTET

Självklart skulle detta fungera ifall det fanns en lagstiftning som gjorde det möjligt för laglydiga, psykiskt friska, utbildade i självförsvarsskytte och ha ett "körkort" till sitt/sina vapen äga ett vapen för självförsvar. Just nu eskalerar Våldsbrott i Sverige, och våldtäkter går upp, mord går upp, kriminellas vapen flödar fritt över våra gränser med EU. 

 

KORT OCH GOTT. 

 

#pistolkörkortet skulle utfärdas efter adekvat utbildning i vapenhantering. Poliser och tidigare militär skulle vara exkluderade från denna utbildning, då deras tjänster har gett de den utbildning som behövs  

 

denna lag skulle infatta mindre vapen att bära i hölster dolt, samt tex en hagelbössa i ett godkänt vapenskåp i hemmet som skydd för sin familj  när polisen tar mer än 40 min att komma på flera orter i landet 

EN LEGALISERING AV VAPEN I SJÄLVFÖRSVARSSYFTE FÖR ICKE DÖMDA, PSYKISKT FRISKA, ANSVARFULLA SVENSKA MEDBORGARE SKULLE MINSKA VÅLDET I SVERIGE OCH DET ÄR ETT FAKTUM. 

sprid gärna denna med hashtagen: #PISTOLKÖRKORTET

 

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Henry J K överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook