Folkomröstning om invandring

Quoted post

Robin

#88 Re:

2013-04-09 17:33

#8: 007 -

Va?? Vad är det du egentligen vill ha sagt?? Att du som uppenbarligen är ytterst främlignsfientlig och rädd om det forna Sveriges idéal och ära? I så fall kan du ju börja med att lära dig ditt eget språk så du slipper göra dig själv till åtlöje och se ut som en komplett idiot...

Svar


Gäst

#132 Re: Re:

2013-04-14 11:38:28

#88: Robin - Re:

Robin!

Har du inget annat att komma med så kan du hålla tyst!

Vi har fått nog av osakliga peronliga påhopp bland kommenateran, nu när vi har så allvarliga problem i landet. Dessutom, alla kan väl inte vara lika verbala som kanske du anser dig vara. Så städa upp framför dinegen dörr först.

Försök vara lite saklig och kom med något som kan vara värdefullt och nyttigt för de som är förda bakom ljuset av det politiskt korrekta etablissemanget bland landets befolkning. Försök att för en gångs skull ge dem ett kunskaplyft om du klarar av det? Men det kan ju betvivlas eftersom du inte har annat att säga än att ge dig på andra med människor med oskaliga påhopp.

Demokraten

#172 Re: Re:

2013-04-21 12:42:02

#88: Robin - Re:

Du förstår lille vän att alla har inte mallar från EXPO, den samlade kommunismens sida, att tillgå.

Svenska som förstaspråk läres inte längre ut som förr p.g.a. 68 vänsterns s.k. lärare kan inte svenska själva!

Att inte veta skillnaden på invandrarkritisk och "främlingsfientlig" visar att du är en ung kommunist.

Det finns tre fasansfulla våldsideologier, Islam leder med några miljoner dödade i namn av en pedofil som kanske inte ens funnits, sedan kommer kommunismen som dödat och folkförflyttat mång miljontals människor som inte sade stopp i tid, och sedan lille amatören, målarkludden från Bayern, som tyvärr koncentrerade sig på judar eftersom hans propagandaminister hemflyttad från Sovjet hade det som mål.

 

På listan, även om långt ned finns vår egen Fredrik Reinfeldt som beordrat insläpp av alla internationellt efterlysta mångmördare.

Varje mord, varje våltäkt, varje rån, alla bedrägerier i form av bidragsfusk utfört av dessa Reinfeldts vänner är till mycket stor del muslimer med sin våldsideologi hans personliga ansvar.

Betänk att han ÖKADE invandringen ihop med MP som en HÄMND för att SD kom in i riksdagen. En normal ansvarsfull statsminister använder inte sin makt så. Tänk också på hans idiotiska kommentar om ett demokratiskt invalt parti:

"Om man har sådana åsikter får man räkna med att bli behandlad så" eller liknande.

Att vänstern är så liten i Sverige som parti beror på att de som de fega mullvadar de är väljer att infiltrera och förstöra.

Röda Korset, Amnesti, är ett par exempel på förstörda förr fina organisationer!

Så gå du med ditt AFA, skrik och vissla, förstör det sista av demokratin i ett fint land som du inte förtjänar att bo i!