Ett brev till partiledningen

Svensson

/ #91 Re:

2012-01-20 19:51

#87: -  

 Håller med dig om detta & enligt mitt tyckande som medlem & som en Socialdemokrat ifrån "gräsroten", så tycker jag att de som har kritiserat Juholt & fortsätter med detta omgående skall lämna detta partiet så att vi någonsin får fram en politik värd namnet.En Socialdemokratisk politik som kan hjälpa oss ur detta ohållbara läge som vi nu befinner oss i.

De som nu är av den uppfattningen & inte vill följa "majoriteten" i vårt parti ,de kan inte på några villkor mer få verka eller arbeta för oss eftersom de då arbetar helt emot oss.Det är illojalt att inte följa sitt parti & att framföra kritik i media om sin partiledare.De har sviktit folket,partiet & sitt land för alltid.Vi kan inte vara så "dumsnälla" så att vi förgör oss själva.

Tycker också att Håkan Juholt skall få en god man i alla sina uppdrag tills han bemästrar dem bättre efter eget omdöme.Det har alla partiledare & andra personer med högt uppsatta poster.

Varför? har man inte gett Håkan Juholt fullt stöd???

Vad hör ni förresten för kritik ifrån de fyra partierna i Alliansen, emot den kallhamrade Reinfeldt ? Det törs ingen av dem att göra för att de anser att det är det största brottet som man kan göra med att kritisera sin egen ledare & för att Reinfeldt styr dem alla med järnhand.Det är ett tyst & outalat krav som alla känner till men inte låtsas om att det finns till.

Vi måste också bli mer "proffsiga" på detta med att stötta vår ledare för allas vår framgång.