Stoppa Mats Reimers mobbande och trakasserier på Dagens Medicin


Gäst

/ #97

2016-08-12 17:23

Snälla, skriv även på denna nya petition här på skrivunder.com. , Kräva elevernas rätt till en offentlig försvarare. När mobbade barnen/föräldrar ska ha rätt till att få ha en advokat eller offentlig försvarare mot mobbarna på skolmöten(inkl. skolanställda, anst'llda inom vården,socialanställda och övr. offentligt anställda(, då bli mobbning och sådant där beeteende mot en person (barn) också officiellt en rättssak och brottsligt.

Just nu i Sverige det är mobbningsoffer som brukar tvingas till möten och utredas (förtalas) av skolanställda och anmäls till socialen, om föräldrar anmäler kränkande elevens behandling. Och det resulterar ofta till LVU-barnens tvångsomhändertagande hemifrån, skolbyte och ännu mer mobbning, pga. kommunal samarbete, för alla kommunanställda måste ju hålla varandra om ryggen,oavsett.

Vi kräver:

Advokatsamfundet, Skolinspektionen och Regeringen måste göra sina insatser för att förbättra svenska skolan och öka elevernas rättsäkerhet, genom att besluta om att alla skolelever får åberopa rättshjälp och har rätt till en offentlig försvarare eller sin advokat på möten med alla skolanställda/socialtjänsten/övr.offentligt anställda!!