Stoppa Mats Reimers mobbande och trakasserier på Dagens Medicin


Gäst

#1

2014-04-27 18:51

My whole family in Sweden and America is dealing with lyme disease. Many of us were bitten in Sweden Spring and summer of 2008 and one has died and the rest are suffering. There are many co infections that come with a tick bite and they can be chronic infections such as Ricketssias, Brucella, Coxiella burnetti, Bartonella Chlamydia or TWAR, Rickettsias in Sweden are usually sibirica or Helvetica. All of these pathogens are within ticks and in my immediate family and both the US and Sweden are lying all the time about the severity of Borrelia and its co infecting agents.

Gäst

#2

2014-04-27 19:28

Jag anser det är ett brott mot de mänskliga rättigheterna Mats Reimar gör sig skyldig till.Gäst

#3

2014-04-27 19:46

Håller fullständigt med. Börja forska på människor som anser att de inte blivit friska istället för förnekelse om att kronisk borrelia inte finns.
affahilda
Gäst

#4

2014-04-27 23:44

Mats Reimer för en osympatisk diskriminering av sjuka människor, vilket han är väl känd för.
Dagens Medicin borde hålla sig för goda för att låta den mannen figurera som målvakt på er hemsida.
Hans förhållningssätt till vetenskap och beprövad erfarenhet, består mest av känsloyttringar utan underbyggnad.


Gäst

#5

2014-04-28 09:37

Det är utomordentligt irriterande att läsa hans oinitierade påhopp på patienter som är svårt sjuka och läkare som faktiskt uträttar något, som gör folk friska. Fler läkare borde se botandet och lindring av svåra symtom som en uppgift för läkare! Mats Reimer ser helt andra saker vilket är beklagligt. Han bör åtminstone inte ges fler tillfällen att officiellt fortsätta sin oiniterade svada. Folk idag är inte dumma… de har fattat att det finns hjälp att få även om de nekas vård inom svensk sjukvård. Då måste de söka andra vägar. Och när de gör det blir de hjälpta. Synd bara att de måste betala det ur egen ficka och därtill bli hånade av både Mats Reimer som de flesta aldrig träffat och av många andra inom den svenska sjukvården. Hela synen på behandling av borrelia är en skamfläck för svensk sjukvård! Nu är det hög tid att man vågar tänka utanför "boxen" och ser verkligheten som den här och begränsar människors lidande!

BeS

#6

2014-04-28 10:03

Reimer och Dagens Medicin visar att en kvalitativ vård, korrekt rapportering om medicinska frågor inte är viktigt för dom. Det är fruktansvärt att en Läkare kan hålla på och ge sig på sjuka och ifrågasätta diagnoser som är vedertagna.

Gäst

#7

2014-04-28 11:07

Det er en feighet og mangel på nyskjerrighet at Norsk Helsevesen ikke behandler personer som har fått Flått bitt og boreliabakterie i kroppen, med relevant antibiotika behandling, tilstrekkelig behandling for å bli frisk!
Jørn Tore Gulbrandsen
3340 Åmot - Norge

Gäst

#8

2014-04-28 11:46

Selv om Reimers i Sverige og Aavitsland i Norge bedriver en ensidig, trang og lite konstruktiv meningsutveksling når det gjelder diagnostikk og behandling av kroniske infeksjoner, så vil de etterhvert miste sin kraft når tyngdekraften etterhvert vil virke. Hovedproblemet sitter i en handlingslammelse i det enkelte lands helsevesen, sterkt påvirket av helseorganisasjonene i USA. Men det skjer mye i flere land nå og det skal bli fornøyelig å lese Reimers og Aavitslands kommentarer når bedre analyser og diagnoser samt nødvendig ab behandling får gjennomslag i WHO. De kan neppe gjemme seg bak Jesus sin kommentar før korsfestelsen.De visste hva de gjorde.

Gäst

#9

2014-04-29 12:12

Stoppa vansinnet!
Fred Flint

#10 Stora ekonomiska intressen i läkemedelsindustrin

2014-04-29 14:54

Mats Reimer har stora ekonomiska intressen i läkemedelsindustrin, precis som hans kollega Dan Larhammar. Båda är medlemmar i lobbyorganisationen Vetenskap och folkbildning, som även har kopplingar internationellt med Amerika som huvudsäte. Man vill framhäva sitt intresse för skepticism och intresse för vetenskap, men deras stora ekonomiska intresse i industrin gör att trovärdigheten i vad man skriver och säger är ytterst minimal. Trovärdigheten blir som att sätta räven att vakta hönsen.
Organisationen är enbart till för att föra pseuedovetenskapliga teorier och debunka och kritisera alternativvård och metoder helt utan förankring i verkligheten. Att själv hävda sina egna teorier som de enda rätta och välbeprövade ,ed hållbara studier är rent forskningsfusk och statistikförvrängning.

 

Han borde få en anmälan från flera håll på sig. Hans metoder och retorik passar inte in i ett vårdsystem. Jag skulle beteckna karln som rent farlig att ha att göra med.

En ny namninsamling borde också skapas för att få till en anmälan mot honom.


Gäst

#11

2014-04-29 18:16

Vilka läkare ska vi lita på?
Mats Reimer med koppling till Läkemedelsindustrin
i USA.....................har jag läst!
Jo, jag tackar ja!

Gäst

#12

2014-04-29 18:48

!
Fred Flint

#13

2014-04-29 21:00

#11
Oooja. Inte bara där det, finns på betydligt närmre håll än så. När hela sjukvården är belägrad av läkemedelsindustrin så ska vi inte förvänta oss något annat. Sprid upplysningen i stället och be folk vända den ryggen när det finns alternativ som bevisligen fungerar utomlands men inte här. Det finns bot att få för de flesta åkommor som är betydligt skonsammare än det gifter man prackar på oss här. Mer kommer framöver vågar jag gissa.


Gäst

#14

2014-04-29 22:32

En självklarhet att KBT inte är svaret på hur man bäst botar denna infektionssjukdom!!

Gäst

#15

2014-04-29 22:32

Han verkar vara desperat för att få uppmärksamhet på sjukas bekostnad! Det är bevis på hur läkaren kan använda sin makt i denna sjukdom.
Objektiv

#16

2014-05-01 01:08

Har de som skriver under denna lista verkligen läst vad Mats Reimer skriver? Denna lista är förtal mot honom.
Caroline I

#17

2014-05-01 21:16

Om Mats Remimer hade fått bestämma över mitt liv, hade mitt barn legat som ett kolli i soffan. Med noll mm som tillväxt. Otroliga smärtor i kroppen. Utan att kunna böja på nacken. Benen som lealösa lemma utan att bära hennes kropp. Om Mats Remimer hade fått bestämma hade mitt barn förlorat sin barndom. Om Mats Reimer hade fått bestämma hade hon endast fått 21 dagars antibiotika för sin Borrelia. Som hon haft i tre år.

För så var det. Vi fick ingen vård. Hon växte inte på ett år. Hon kunde inte gå i skolan. För så var det. Hennes barndom var berövad henne.

Ta ert ansvar, dagensmedicin och upphör med att ge utrymme till denna lögnare Mats Reimer. För det är han. En lögnare. Som förföljer. Trakasserar. Och förtalar. Borreliasjuka barn och vuxna. Kopetenta läkare världen över som söker svar. Och ger svar. Och Mats Reimer påstår att mitt barn blir friskt efter 21 dagars behandling. Vilket hon är ett levande bevis på att så är inte fallet.

Lögnare och klåpare. Till slut ger kroppen upp. Organsvikt. Hjärtsvikt. Och vad som kommer sedan?

Det är vad som väntar dem som inte får vård i Sverige för sin icke färdigbehandlade Borrelia.

Ta ert ansvar. Och Rädda mitt barn!

Och alla andra i Sverige år 2014 som plågas av Borrelia!

Gäst

#18

2014-05-01 22:53

Har följt en nära väns kamp ett tag nu mot Borrelia med co - infektioner, sett de förbättringar som en god behandling ger och de svårigheter myndigheterna ger de sjuka genom att vägra dem behandling. En stor skam för svensk sjukvård. Ge dem behandling direkt, så ska de också bli friska så mycket fortare - utan att gå bankrutt pga egenfinansierad behandling i Tyskland.

Gäst

#19

2014-05-01 23:38

Är det inte ”lite” väl pinsamt för dessa ”självutnämnda” Borrelia experter Mats Reimer och Preben Aavitsland(Norge)…som försöker vara Nordens mest kritiska ”skeptiker läkare” mot Kronisk Borrelia.
Deras egna meriter inom Borrelia och Co-infektions är minimala ex jmf med utländska Borrelia experter som kommer till Norvect i Norge(nu i maj).
Mats Reimer är ”bara barnläkare” och sitter med sin fantastiska ”spåkula” i metropolen Mölnlycke och sprider all möjlig dynga i sin Blogg i seriösa läkartidningen, Dagens Medicin.
Preben Aavitsland ”experten som aldrig behandlat Borrelia” by Elisa 2013/07/10 läs detta inlägg.
Dessa mycket modiga ”skeptiker läkare” slår sig för bröstet och kräver vetenskapliga bevis/studier(dubbelblindade placebo) av alla mycket sjuka Borreliapatienter som desperat försöker berätta hur misshandlade de blivit av svensk sjukvård under ett årtionde nu… och därför blir tvungna att söka vård utomlands ur egen ficka.
Patienterna kräver en ändring och seriös forskning/obligatorisk rapportering av Borrelia mm. av SMi/SBU och folkhälsomyndigheten.
De är extremt motbjudande att läsa M.R och Aavitsland artiklar i massmedia och Dagens Medicin.(speciellt eftersom de utnyttjar sin ”läkarkompetens”, och lurar okunniga läsare med sina ”riggade artiklar”).
Det räcker tydligen med en ”doktors hatt” för denna ytterst sjuka och smaklösa manupolering av ”vetenskapliga fakta” och trackasering/mobbning av patienter. Har man inga formella och Moral/etiska krav på Dagens Medicins Debattörer och Bloggare!??
Grrrr

#20

2014-05-02 10:07

Mats Reimer! Dags att läsa på om borrelia, varför lägga näsan i blöt med saker man inte har kunskap om? Kanske dags att granska om du bör ha din läkarlegitimation kvar, har du inte gått ed på att bota och rädda liv eller jobbar du för pengarnas skull!!!
Snö

#21

2014-05-02 11:38

Det värsta är väl att det kanske är sant när Reimer i bloggen säger att han har majoriteten av infektionsläkarna bakom sig. Den enda infektionsläkare jag har varit i kontakt med nämnde snabbt ordet humbug angående de tyska "alternativa" läkarna. Och så har vi Reimers och läkemedelsverkets expert Leif Dotevalls: "Med rätt antibiotika utraderas borreliaspiroketerna effektivt under 10-14 dagars kur."
Det är väl möjligt att de fria spiroketerna i blodet utraderas, men sedan finns även enligt en del forskare spiroketer som gömmer sig under biofilm samt i cystor och undgår både antibiotika och borreliatester. Dessa cystor skulle dessutom kunna vara vilande i åratal. Men detta är inte vetenskapligt belagt. Som borreliasjuk kan man naturligtvis inte vänta på långsam Vetenskap utan man får gå på empirin och åka till "charlatanerna" i Tyskland. Svensk sjukvårdsskandal är bara förnamnet...
pain..

#22

2014-05-02 21:08

Det finns 77 studier som visar på persisterande borrelia. Det finns studier som visar att borrelia bakterier i senor och leder undkommer för att antibiorikan har svårt att penetrera där. Att nonchalera nyare forskning och låta svårt sjuka klara sig utan vård är vidrigt.
Mats Reimer är en kvacksalvare.

Gäst

#23

2014-05-03 09:48

Den mannen är en fara för allmänheten.

Gäst

#24

2014-05-03 13:31

Stoppa Mats Reimers mobbande och trakasserier på Dagens Medicin !

Gäst

#25

2014-05-04 01:16

Mats Reimer är en hycklare av världklassBetald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook