Höj Kraven på Offentliga Rekommendationer


Gäst

/ #28

2016-04-10 20:16

Min mamma har tack vare en neddragning av kolhydratrik mat (bröd, potatis, ris, socker, frukt, etc.), för att istället äta fritt av smör, kött, fisk, fågel, kyckling, ägg, kokosfett, olivolja, grönsaker och grädde blivit normalviktig, kunnat dra ner på insulindosen, fått bättre blodsocker både på fasta, långtid och korttid, och blivit av med diabetesrelaterad värk i underbenen. Hon äter kött, fisk, fågel, ägg, smör, grönsaker och har bättre blodvärden än på 20 år. Läkarna på diabetescentrum i Karlstad har inte kunnat hjälpa henne med detta - utan det det gjorde JAG (jurist, icke-läkare) med hjälp av LCHF. Själv har jag gått ner 12 kg och besväras inte längre av socker- eller kaseinberoende. Vi måste se till vetenskap och beprövad erfarenhet, inte en i förväg framgissad, obeprövad kosthållning som inte passar någon!