Stoppa sköldkörtelskandalen


Gäst

/ #13

2015-07-12 15:44

Hej, jag fick licens för Armour Thyroid i november 2014, på eget initiativ med hjälp av min läkare på vårdcentralen. under sex år tidigare har jag bett min läkare på med. att hon skulle ansöka om licens med det ville hon inte. Mina många symtom skulle jag ta med vårdcentralen.
Jag har nu ätit Armour Thyroid i 8 månader, och många symtom har försvunnit och andra blivit mycket bättre. Från att ha varit som en Zombi och inte orkat något, så mår jag nu toppen och har fått mitt liv tillbaka.
För någon vecka sedan var jag på med.mottaningen och träffade överläkaren där. Hon vill att jag ska återgå till Levaxin och Liothyronin (vilket jag ätit under 6 år i alla möjliga kombinationer, och då hela tiden blivit sämre). Det talade jag om för henne, men om jag fortsatte att äta Armour thyroid, så skulle jag kunna få hjärtflimmer och kalkbrist. Hon kan inte tänka sig att ansöka om licens och är jag inte villig att återgå till levaxin och liothyronin så vill hon inte ha mig som patient. Jag vill absolut inte återgå, och är lycklig som har min läkare på vårdcentralen, och han ser till att patienten mår bra, det sorgliga är att han jobbar på övertid , är 70 år, så jag hoppas han jobbar länge till.
Många hälsningar från en som har fått livet tillbaka, Marianne Lund