Protest mot Regeringens uttalande 21/2 2015 om Ukraina

Jan-Ola Gustafsson

/ #44 Ang protest mot regeringens uttalande...

2015-03-14 15:48

Suveränt initiativ med denna protest! Vad våra rikspolitiker och fulmedia undanhållit från svenskarnas vetskap under 20 år är följande: På 1900-talet kom en bok ut som i detalj beskrev hur det amerikanska imperiet skulle ringa in och oskadliggöra Ryssland från globalt inflytande i efterdyningarna av Sovjetunionens kollaps. Boken heter "The Grand Chessboard" och är skriven av Zbigniew Brzezinski som i flera årtionden varit amerikansk presidentrådgivare tillsammans med den ökände Henry Kissinger.(Båda är ledande personer inom Bilderberggruppen, The Trilateral Commission samt The Committee of 300,d v s styrorganen bakom skapandet av en totalitär världsregering där intressant nog svensken? Carl Bildt har en framträdande roll sedan ett par årtionden.

Boken har internationellt kallats "2000-talets Mein Kampf" för att den i likhet med Hitlers bok i detalj beskriver tillvägagångssättet för erövringen av den eurasiska landmassan och erövrande och kontroll över de omätliga naturrikedomar, mineraler m m som finns där. I boken beskrivs t ex på sid 84-85 med kartor hur Polen och Ukraina ska bli amerikanska satellitstater och hur man ska få in de baltiska staterna i NATO (redan uppnått!) och hur man i nästa steg ska förmå Finland och Sverige att ansluta sig till NATO. Märkligt nog har denna fråga just nu aktualiserats efter att nyligen Zbigniew Brzezinskis son blev amerikansk ambassadör i Sverige! (Alltså på väg att uppnås!)

Jag läste boken för ca 20 år sedan, och har frågat ett stort antal politiker, militärer och opinionsbildare om de känner till boken, OCH DE HAR ALDRIG HÖRT TALAS OM DEN! Skaffa/köp/låna boken och läs själva! Och gör det fort, för nu jobbar globalisterna på högväxel för att hinna genomföra sin agenda eftersom en snabbt växande internationell opinion sent omsider har fattat vad som sker i det som synes ske.

Betr Ukraina så rapporterade t o m israeliska tidningar att militärutbildade israeler fungerade som "plutonchefer" under Maidankravallerna och anförde grupper av upprorsmän i Kiev. Inte märkligt eftersom både Brzezinski och Kissinger delar samma uppfattning om vem som ska styra i den globala nyordningen. Vad detta kan innebära kan ni också se om ni tittar på det hemliga sällskap som skapat monumentet "The Georgia Guidestones" i USA på vilket man angivit målen för den s k Nya Världsordningen. (Googla på begreppet och läs!) I den ska man eliminera den majoritet av vad man kallar "useless eaters" som inte behövs i deras nya värld där det bara krävs 20% av jordens befolkning för att producera allt som behövs för en "sanerad" värld.

Hur detta är tänkt kan ni mer i detalj läsa om i boken "Globaliseriongsfällan" av Hans-Peter Martin och Harald Schumann, två journalister som fanns med under den konferens i San Francisco i mitten av 1990-talet då några hundra av världens megabankirer och råvarumoguler samt en handfull internationella politiker planlade hur de skulle utforma det nya seklet, d v s det vi just nu lever i. Idag får vi aldrig reda på väsentlliga nyheter via s k etablerade medier, så vi måste själva skaffa information från olika, helst oberoende källor. De ovan angivna böckerna är unika så tilll vida att de refererar globalisternas egna planerare, men där innehållet är så groteskt att de flesta normala människor blundar och skjuter tankarna ifrån sig. Men genom oviljan att ta in kunskaperna hjälper vi i så fall till att döma våra barn och barnbarn till ett liv i en feodal, global slavstat. Skaffa kunskap, fundera över frågorna och diskutera med dina bekanta och andra nätverk medan det ännu finns möjlighet att reagera.