Protest mot Regeringens uttalande 21/2 2015 om Ukraina


Gäst

/ #28

2015-03-01 23:30

Skrämmande att se hur Sverige underkastar sig USA:s politiska och militära intressen. Sverige till hör EU:s hökar !Kräver handels krig. All debatt om Ukraina har strypts, i SVT serveras vi endast krigs propaganda , USA:s och Poroscenkos , vi är avskurna från den politiska debatt, som pågår i EU länder som Tyskland och Frankrike. Ett ljus i mörkret var Stefan Lövens statsbesök i Tyskland, där han gav sitt stöd åt Angela Merkels strävan till en fredlig lösning på Ukraina krisen. Men Sverige som nation, har givit sitt stöd åt en stads kupp, där fascister var förtrupp, Sverige  stödjer en regering, i ett av Europas störtsa länder, med fascistiska ministrar, odemokratiskt tillsatt, med stöd av  USA ,Vicktoria Nuland.

Omständigheterna kring maktövertagandet i Kiev är väl kända, men Svenska politiker ställer sig ändå oresarverat på USA:s och  Poroscenko sida. Sverige ger nazister sitt stöd, när de fördriver, dödar, bombarcivila i Östra Ukraina. Sveriges politiker(från vänster till höger) ger dessa sitt fulla stöd till inbördeskrig. Men påstår att det är Ryssland som anfallit! ni vidarbefodrar okritiskt USA.s dessinformation och  krigs hetsen mot Ryssland.

Medans Ukraina sjunker allt djupare ner i ekonomiskt kaos.

Vi har i dag en propaganda i Sverige, som om det råder undantags tillstånd, som om vi vore i krig med Ryssland redan! . Censuren, den strypta debatten, vem styr den? 

Sverige går i täten för de nationer som vill driva Europa in i ën väpnad konflikt med Ryssland. ett 3:e värds krig.  USA behöver, som bekant inte ta konsekvenserna av de  krig, som man har för vana att  startar på andra sidan Atlanten. Handelskriget kommer skada EU, ej USA!

Stoppa handels kriget, stoppa kriget!