Giftstopp Norrort - Nej till avfallseldat kraftvärmeverk i Täby

Michael

/ #170 Re: Vem är sidans skapare

2014-05-29 16:12

#166: En dom frågar - Vem är sidans skapare

Anonym som säger att sidan saknar trovärdighet? Vem är du?

Det kan finnas flera bra anledningar till att personen ifråga som startat denna sida vill vara anonym.

På vilket sätt har det med trovärdigheten att göra? Alla ni som hänger upp er på att det inte står ett namn på sidan. Vad har det med fakta att göra? Fakta är desamma oberoende om det är Kalle, Lisa eller Mitt Bolag AB som skriver dem. Jag förstår att det kan kännas tryggare för vissa om man vet avsändare, men läs på fakta först och främst.

Vad är det som gör dig och de andra som ifrågasätter anonymiteten att NI inte vågar skriva ned era namn? Särskilt inte de som är positva till verket. Det om något signalerar väl att det inte står rätt till?

Hittills finns det inte en enda person från varken kommunen eller någon annan organisation som är för Hagby som kunnat ge fakta som motstrider det som står här. Det i sig säger väldigt mycket om trovärdigheten om det underlag och personer som ligger bakom beslutet att driva detta.

Pratar vi trovärdighet bör ju dessutom kommunen och de som är för vara de som redovisar rätt data, det är de som ska driva invånarnas och kommunens bästa. Vem som helst oberoende av motiv och bakgrund måste kunna ifrågasätta detta oberoende om man är anonym eller ej.