Stoppa Mats Reimers mobbande och trakasserier på Dagens Medicin


Gäst

/ #19

2014-05-01 21:38

Är det inte ”lite” väl pinsamt för dessa ”självutnämnda” Borrelia experter Mats Reimer och Preben Aavitsland(Norge)…som försöker vara Nordens mest kritiska ”skeptiker läkare” mot Kronisk Borrelia.
Deras egna meriter inom Borrelia och Co-infektions är minimala ex jmf med utländska Borrelia experter som kommer till Norvect i Norge(nu i maj).
Mats Reimer är ”bara barnläkare” och sitter med sin fantastiska ”spåkula” i metropolen Mölnlycke och sprider all möjlig dynga i sin Blogg i seriösa läkartidningen, Dagens Medicin.
Preben Aavitsland ”experten som aldrig behandlat Borrelia” by Elisa 2013/07/10 läs detta inlägg.
Dessa mycket modiga ”skeptiker läkare” slår sig för bröstet och kräver vetenskapliga bevis/studier(dubbelblindade placebo) av alla mycket sjuka Borreliapatienter som desperat försöker berätta hur misshandlade de blivit av svensk sjukvård under ett årtionde nu… och därför blir tvungna att söka vård utomlands ur egen ficka.
Patienterna kräver en ändring och seriös forskning/obligatorisk rapportering av Borrelia mm. av SMi/SBU och folkhälsomyndigheten.
De är extremt motbjudande att läsa M.R och Aavitsland artiklar i massmedia och Dagens Medicin.(speciellt eftersom de utnyttjar sin ”läkarkompetens”, och lurar okunniga läsare med sina ”riggade artiklar”).
Det räcker tydligen med en ”doktors hatt” för denna ytterst sjuka och smaklösa manupolering av ”vetenskapliga fakta” och trackasering/mobbning av patienter. Har man inga formella och Moral/etiska krav på Dagens Medicins Debattörer och Bloggare!??