Folkomröstning om invandring

svenne

/ #114

2013-04-12 07:20

Våra egna blir utförsäkrade och får ingen a-kassa och har oftast inte rätt till socialbidrag, men alla invadrare har vi råd med.
Sen tar dessa flyktingar eller invadrare hit sina mor- och far- föräldrar och dem har rätt till pension!! Dem kommer aldrig tillföra den minsta nytta för sverige och troligen inte ens orka lära sig svenska!

Det måste fan bli ändring nu.
Ingen flykting eller invadrare ska ha rätt till pension om dem inte kan svenska och har jobbat och betalat in skatt i minst 10år.. Varför ska mina surt förvärvade kronor skattas bort och högst troligt finns det knappt nån pension kvarnär det är min tur nu när alla dessa "kulturberikare" ska pension när det ända dem tillfört är att lärt svenskarna om hedersmord, gängvåldtäkt, och säkerligen mycket mer "positivt".

Stoppa invandringen helt tills vi ha råd att försörja våra egna först och framförallt ge våra pensioner ett drägligare liv.
Tycker nu någon att det är egoistisk att tänka så, skänk då en krona eller nåt till röda korset, jag vill inte skänka en endaste krona till invandrare utan skattepengarna ska gå till skola vård pensioner långt innan nån invandrare förtjänar nåt!