Folkomröstning om invandring


Gäst

/ #80

2013-04-05 17:10

Det är bra att svenskarna på något ställe kan få uttrycka sitt missnöje med vad som händer i det egna landet. Förra gången, i Sjöbo på 80-talet, visade sig våra riksdagspolitiker fullständigt iskalla över vad det svenska folket tyckte, även om det "bara" var i ett lite samhälle som Sjöbo i Skåne.
Det är dags nu igen att visa dem att vi definitivt inte har tystnat, att vi definitivt vill ha en förändring, att vi vill ha ett stopp på denna vansinniga migrationspolitik! Vi accepterar inte att en sådan politik, så avgörande för vårt land och vårt folk, förs över våra huvuden och bakom våra ryggar, att de ljuger oss fulla om verkligheten och kör över oss som om vi inte fanns till - men våra skattepengar vill de minsann ha - vart enda öre.
Nu talas det om att man i Malmö måste höja skatten för att förbättra skolorna. Ja, ja, var har då våra massor av inbetalningar av sociala avgifter tagit vägen? Inte har de gått till vare sig sjukvård, skolor, eller t ex att sänka skatten för pensionärerna.
Nej, ännu fler nykomlingar skall få allt gratis, t o m lagbrytare och illegala invandrare.
Nu får det vara nog med den gränslöst ansvarslösa migrationen av arbetsovilliga, illitterata kamelfösare och åsnekuskar! Det enda de har här att göra är att leva på oss skattebetalare, men nu är vi trötta på att försörja allt större delar av MENA-ländernas invånare. NU får någon annan ta över, men inte vi svenskar. Vi har gjort mer än nog.