Gör Garphytteklint till ett naturreservat

Gör Garphytteklint till ett naturreservat / Uppdateringar / Fortsätt att samla stöd för att göra Garphytte klint till ett naturreservat / Kommentarer


Gäst

#1

2023-07-04 18:40

Har skrivit till er tidigare om saken men ingen reaktion från er. Att Länsstyrelsen hänvisar till en proposition är helt felaktigt! Det saknas grund för en myndighet att basera myndighetsbeslut på propositioner eller andra FÖRSLAG eftersom dessa inte utgör lagstiftningen och därför inte kan släcka befintlig lagstiftning! Det som ska göras är att överklaga Länsstyrelsens beslut juridiskt. Förstår faktiskt inte varför ni inte gått den vägen, är rädd att ni kommer förlora av den anledningen!

Ansvarig för denna petition

#2 Angående ditt inlägg

2023-10-13 20:06

#1: -  

Hej. Jag undrar vem du menar när du skriver "Ni". Vi är bara privatpersoner  som engagerar oss så mycket vi någonsin kan. Vi har dock inte klagorätt i frågan utan de överklaganden som har gjorts kommer från Örebro kommuns och har utarbetats av deras jurister som, liksom naturligtvis vi själva, är fullt medvetna om att en proposition inte är lag. Det gynnar inte skogen att du ifrågasätter vårt ideella arbete.




Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...