Nej till skolplikt från tre års ålder!

Nej till skolplikt från tre års ålder! / Uppdateringar / Regeringen vill få bort familjedaghemmen samtidigt som de vill införa skolplikt / Kommentarer


Gäst

#1

2020-06-21 10:24

De vill till alla pris o med alla medel få tillgång till barn för att säkerställa sin framtida socialistiska hegemoni. Barn köper ju allt i den åldern. Inte är det frågan om utbildning. Nej de jävlarna vill bara genomföra sin socialistiska agenda. På den här nivån har barnet bara behov av sina föräldrar som bör o kan lära barn att ifrågasätta allt som pådyvlas dom fr staten. Skola fr 3 år är vansinne.
Maria Nilsson
Gäst

#2

2020-06-21 16:38

Det behöver forskas och utredas kring förskolans effekt på barn och även på dess effekt på samhällsekonomin. De mål man vill uppnå i form av ökad jämställdhet fungerar inte. I förskolan jobbar exakt 3% män, resten är kvinnor, som i slutändan får betala med sin hälsa i form av stressrelaterade sjukdomar, där förskolepersonal är kraftigt överrepresenterad. Vad innebär detta vidare för barnen, med personalomsättning, vikarier, sammanslagning i större grupper mm?
Detta är frågor som inte låter sig enkelt lösas med mantrat "mer resurser"! Föräldrar måste få större mandat att råda över sina barns bästa!

I slutändan innebär det, tror jag, en samhällsekonomisk vinst och en mer hållbar och harmonisk tillvaro för barn och föräldrar.