Regering och Läkemedelsverk – värna om alternativmedicinen och rätten till hälsofrihet!


Gäst

#1101

2016-11-12 14:59

Vi är många som är FÖR alternativmedicin o jag tycker att det är förskräckligt att Regeringen håller Läkemedelsverket om ryggen.
Skrota Läkemedelsverket. Lyssna på folket!!!!

Gäst

#1102

2016-11-13 11:32

En självklarhet anser jag. Alla borde skriva under på detta!

Gäst

#1103

2016-11-13 12:51

I ett demokratiskt land skall varje människa ha rätten till att välja sin behandling om så önskas. Fattiga skall ha samma möjligheter/alternativ som rika.

Gäst

#1104

2016-11-14 04:33

låt oss få ha valfrihet och välja själv


Gäst

#1105

2016-11-14 14:04

Var och en måste få ha möjlighet att välja själv hur, var och med vilka medel man vill få behandling. Punkt!

Gäst

#1106

2016-11-15 16:32

Det ska vara en självklarhet för alla och envar att kunna välja vilken form av "medicinering" man vill ha för att tillfriskna... Läkemedel som endast är en hjälp att få bort symtomen till själva orsaken. Eller välja att ta alternativmedicin och komma åt orsaken till det hela och bli bra.
Vi lever i ett fritt land och det är en självklarhet för oss att kunna välja!!!

Gäst

#1107

2016-11-16 11:51

För att värna om homeopatin, alternativmedicinen att vi får ha kvar detta i Sverige, det borde inte vara en TVEKAN om det. Och att vi i Sverige inte ska vara så trångsynta och nedslående när det gäller homeopatin och alternativmedicinen. Sverige BEHÖVER VERKLIGEN titta över skolmedicinen och dess biverkningar, VARFÖR görs ingenting när dessa mediciner gör folk många gånger sjukare, då blundas det och tystas ner.
Hoppas de som sitter och bestämmer TÄNKER EFTER NOGA, det är många som blivit bättre/bra med hjälp av HOMEOPATIN OCH ALTERNATIVMEDICINEN, även JAG och MIN FAMILJ har blivit MYCKET BÄTTRE. "Vi lever i ett fritt land och då ska vi kunna ha fria val"

Gäst

#1108

2016-11-17 04:39

Extremt viktigt att Läkemedelsverket inte får fortsätta med sina manipulativa metoder för att behålla makten över den enskilde människan!

Gäst

#1109

2016-11-17 10:54

Läkemedelsverket har all makt i Sverige över vården. Regeringen sitter i knät på dom och tar inget ansvar att kritiskt granska läkemedel som ger livslånga skador för folket. Däremot jagas all alternatv vård på oseriösa grunder. Efterlyser mer balans, granska läkemedel, börja med statiner!

Gäst

#1110

2016-11-17 14:07

Jag tycker det är extremt viktigt att varje individ får göra sitt eget val och att vår regering inte stryper denna rättighet och möjlighet.

Gäst

#1111

2016-11-18 18:39

För att valfriheten av olika möjligheter för vård ska kunna finnas.

Gäst

#1112

2016-12-07 00:36

För friheten att välja!


Gäst

#1113 Re: Re: alternativmedicin

2017-01-10 14:56


Gäst

#1114 Re:

2017-01-10 14:57


Gäst

#1115 Influensavaccination

2017-04-22 15:30

Jag anser att efter en vaccination med vaccinet Pandemrix i december 2012 skadade mig så mkt att det tagit 4 år att bli normal igen. Fick 17 biverkningar som var så allvarliga att jag knappt orkade med det. Innan var jag en pigg och glad kvinna med visserligen stelop. rygg, men med det här ytterligare var det hemskt! Stred mot Läkemedelsförsäkringar i alla åren, men ngn Nisse där bestämde slutligen att jag borde enligt regeln ha insjuknat inom 3-7 dgr. Allt annat hade inte med vacinet att göra! Sen läste jag på nätet- och fick en chock. Tusentals människor som råkat illa ut. Jag nästan dog i hemmet 4 v. efter vaccineringen. Fick ett pepparkorn i halsen på restaurang, - där höll jag på att kvävas av svullen strupe. Åkte direkt hem. Vaknar nästa dag med huvudet stort som en fotboll, händer, fötter- jag kräks, får diarré och feber och bara vill lligga ner. Jag var LIKA SJUK 4 DYGN PÅ RAKEN! ALDRIG HÄNT I HISTORIEN FÖRR. hjärtslag som jag idag förstår var galet fel, hela armen (där vaccinet gavs) svullnade upp 5 cm i omkrets, att jag trodde huden skulle spricka. SVETTEN BOKSTAVLIGEN SPRUTADE UT! Förstörde flera blusar med fläckar! Jag som knappt svettas normalt. Ögonfransar ramlade av. Borsta mina vita tänder gick knappt- pga ilningar i hela munnen! Att inte tala om besöket att ta bort enkel tandsten hos hygeinisten flera år senare- blev som att genomgå tortyr. Fick avbryta efter  bara ha gjort övre käken. osv. Kom tillbaka veckan efter för undre käken och tog en Citodon innan. Överlevde! Puh!

Varit i kontakt med de bästa läkarna, docenter, kirurger osv. sedan 1977. Och HAR HYLLAT DEM TILL SKYARNA. Men plötsligt blev jag obekväm. Märkligt! Skrikit och skällt ut läkare (3 faktiskt!) jag som aldrig höjt rösten till ngn inom vården tidigare. Att jag blev dödsjuk- vet jag idag var det var. Seriösa läkare berättade vad de trodde hänt. Jag fick antagligen en allergisk reaktion, (1/3-del i sprutan var samma ingrediens som i Pandemrix!) som helt slog ut mitt immunförsvar. Vaccinerat mig 3 år i rad innan. Jag fick en allergi- som en coctaileffekt. Idag vet jag att hade jag inte ätit probiotika i 11 månader innan och byggt upp mitt vanliga immunförsvar?- hade jag garanterat inte levt idag! När jag mådde som värst- sa jag till mig själv- om jag dör nu struntar jag i vilket...

Mitt största misstag av denne bedrövliga lärdom, var att yppa till kvinnan i receptionen på KS Solna akuttmottagning, varför jag var där? -Jag tror jag blivit allergisk av en vaccination. Jasså, svarade hon, då ska du inte komma hit. Då ska man göra en UTREDNING, OCH DET GÖR VI INTE HÄR. NÄSTA! Hade kärringen bara blåst på mig, hade jag ramlat baklänges. Hon kan vara lycklig att jag inte hade hennes namn, då skulle jag strypt henne idag! Utredning, vet inte vården var det är. De struntar fullständigt att ta sitt ansvar. Och till sekreteraren på Läkemedelsförsäkringar sade jag att hoppas du förstår att jag fattar vem som är Djävulens advokat! Och ni borde skämmas. Men man vet ju vem som styr den här välden...

Jag har irriterande rodnad och vätska i ansiktet kvar, och inflammation i kroppen, med svullnad i  vä arm och låret. Värker i leder mer vissa dagar. Det ska jag ev försöka söka homeopatisk hjälp.

 

Vad sjukpersonal sa:

Vi hjälper alltid till. (Men vad menar läkaren med att vi ska ta blodprov nu osv. efter 2 år?) Vad ska du hitta? Olja?

Oj, det värker/knakar mellan ryggkotorna som aldrig förr då jag går ner för trappor? - Det har med din ålder att göra!. -Men hur kan du säga så? -Jag har tränat i hela mitt liv! ( 6mån senare springer jag ner för trapporna som vanligt, och knakningarna och smärtor borta. Jag vägrade träna för att se läkningen själv!)

Jag har tappat stora delar av håret, och ögonfransar? - Men du förstår du kan inte vara 20 hela livet! Men att håret där nere, även tappades visste jag inte om då. Det kommer i skov- blir luckor och så växer det ut igen. Så det var inte ens det normalt.

Du vill ha remiss till en expert? Men jag är ju expert! (svarade allmänläkaren på Capio VC). Tillåt mig le.

Om du tycker till, får du gärna kommentera det jag skrivit. Eller om du har frågor.

//Lollo

 

 

 


Gäst

#1116 Re: Influensavaccination

2017-07-25 18:44

#1115: - Influensavaccination  

 Hej, har du prövat med bikarbonat ? Eller Kollodialt silvervatten som Läkemedelsverket inte vill höra talas om. Läs om dessa så får du se hur många som blivit hjälpt !

Mvh

Ylva