AleVikingagardskavarakvar

Kontakta namninsamlingens skapare

Diskussionsämnet har skapats automatiskt av petition AleVikingagardskavarakvar.


Gäst

#101

2015-05-07 10:11

Jag tycker att det är viktigt att hålla vår historia vid liv. En vikingagård är unik och värdefull på många sätt. Våra barn får en spännande inblick i hur det kunde se ut! Marknaderna är som en tidsresa, och den fina miljön i vikingagården är viktig kulturmässigt.

Gäst

#102

2015-05-21 15:22

då det e en underbar plats att tillbringa vikingahapenes och att träffa underbara aktörer försäljare och framförallt den underbara publik som besöker tillställningen och alltid helnöjda går därifrån med många kul o trevliga intryck

Gäst

#103

2015-05-22 09:13

Att bara komma på tanken att lägga ner Ale Vikingagård är skandal! Vi är många aktiva Vikingar som ser gården som en stor tillgång för att träffas och umgås med likasinnade rån när och fjärran.
Gården ligger dessutom på historisk mark som var och är betydelsefull för vår historia och en viktig handelsplats för våra förfäder. Det finns så mycket som kan göras för att gården ska bli levande igen så vi kan bevara vårt kulturarv.

Gäst

#104

2015-08-13 21:02

Vår historia är viktig och Ale Vikinggård levandegör den så att alla kan förstå, både barn och vuxna. Mycke arbete är nedlagt, forskning, konstruktionslösningar och hantverk. Alldeles intill har man hittat ett unikt vikingaskepp, vilket gör platsen ännu mer speciell. Vikingagården har stor potential att växa.