Namninsamling till förmån för Partille Ridklubbs framtid

Kontakta namninsamlingens skapare

Status gällande: Begäran om extrainsatt årsmöte i Partille Ridklubb

2022-12-10 22:21:03

Hej.

 
I torsdags lämnades namnunderskrifterna tillsammans med en begäran om en extrainsatt årsmöte för Partille Ridklubb. Det är totalt 65 personer med rösträtt som har skrivit på. Tack för ert stöd!
 
Syftet med namninsamlingen och det extra årsmötet är för att bringa klarhet i hur klubbens ekonomi egentligen ser ut, är den befintliga styrelsen konstituerad enligt stadgarna och hur skall vi säkerställa att vår klubb kan fortsätta vara en viktig samlingsplats för alla våra ryttare.
 
I situationer som denna är det lätt att illasinnade rykten börjar spridas så sprid inte information som du själv inte är helt säker på är sann.
 
Tack för din medverkan och vi hoppas att vi ses på det extrainsatta årsmötet som styrelsen skall kalla till senast 22/12 i enlighet med stadgarna.
 
 
Syftet med namnisamlingen:

Jag som medlem i Partille Ridklubb skriver under denna namninsamling då jag är missnöjd med styrelsen hantering och kommunikation kring rådande läge i klubben. 

Vi tillsammans ifrågasätter om nuvarande styrelse är tillräckligt representativ och får med alla medlemmars perspektiv i sitt arbete med klubben och dess personal. Därför vill vi att styrelsen snarast kallar till ett extrainsatt årsmöte där vi medlemmar kan få komma till tals och med det få svar på våra frågor.


Anders, Carola, Helene



Dela denna namninsamling

Hjälp den här namninsamlingen att få fler underskrifter.

Hur sprider man en namninsamling?

  • Dela namninsamlingen på din Facebookvägg och i grupper som rör ämnet för din namninsamling.
  • Kontakta dina vänner
    1. Skriv ett meddelande där du förklarar varför du skrev på namninsamlingen, då människor är mer benägna att skriva på om de förstår hur viktig frågan är.
    2. Kopiera och klistra in namninsamlingens webbadress i ditt meddelande.
    3. Skicka meddelandet via e-post, sms, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram och LinkedIn.