Stoppa chockhöjningen av taxan på Marstrandsfärjan!

Kontakta namninsamlingens skapare

Överlämning av namninsamling 26 februari 2021

2021-02-25 20:08:03

Totalt 2414 personer, varav 1883 digitalt och 531 fysiskt, har under perioden 5 januari – 17 februari 2021 skrivit på vår namninsamling mot chockhöjningen av årsavgiften på Marstrands färja. Fantastiskt. Stort tack till alla er som på detta sätt satt ner foten och sagt ifrån. 

Vad händer nu? Jo, fredagen den 26 februari klockan 13 kommer kommunstyrelsens ledning (Miguel Odhner, Elisabeth Mattsson och Anders Holmensköld) till Marstrand för att ta emot namninsamlingen. Överlämningen görs av Marstrandsföretagarnas arbetsgrupp, och övervakas av Kungälvs-Posten. På grund av rådande restriktioner för folksamlingar undanber vi ytterligare närvaro. 

Återigen, tack för ert engagemang. Det betyder mycket att veta att vi har så många människors stöd i ryggen i våra fortsatta förhandlingar om sänkta taxor.

 


Marstrandsföretagarna & Co

Namninsamlingen förlängs.

2021-01-28 23:14:48

Senaste datum för överlämning av namnlistan till kommunstyrelsen flyttas från 3 februari till 4 mars, dvs det datum när nästa möte i kommunfullmäktige äger rum. 


Marstrandsföretagarna & Co



Dela denna namninsamling

Hjälp den här namninsamlingen att få fler underskrifter.

Hur sprider man en namninsamling?

  • Dela namninsamlingen på din Facebookvägg och i grupper som rör ämnet för din namninsamling.
  • Kontakta dina vänner
    1. Skriv ett meddelande där du förklarar varför du skrev på namninsamlingen, då människor är mer benägna att skriva på om de förstår hur viktig frågan är.
    2. Kopiera och klistra in namninsamlingens webbadress i ditt meddelande.
    3. Skicka meddelandet via e-post, sms, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram och LinkedIn.