Kulturparken Kungsholmen

IMG_4029.jpegVår vision Kulturparken Kungsholmen

På Kungsholmen som har ca 70 000 invånare saknas idag möteslokaler och lokala scener för bl.a. teater, bio, föreningsliv, konstutställningar, konserter, kursverksamhet och dans. Samtidigt står de vackra gamla byggnaderna som förvaltas av Locum i Landstingsparken mitt på Kungsholmen helt tomma.

Vi i Kungsholmens föreningsråd är en engagerad grupp bestående av kreatörer, föreningsaktiva och kungsholmsbor som försöker skapa en möjlighet att ge dessa byggnader kulturellt liv, så att området blir en ny allmänning och oas för alla.

Kungsholmens Föreningsråd består i dagsläget av ett 40-tal föreningar – en del stora kulturkonsumenter, en del små kulturproducenter av film, teater, musik, dans, konst, hantverk m.m.

Vi vill nu ta chansen att återställa mötesverksamhet och kulturverksamhet efter pandemin, samt att i en nära framtid säkerställa lokaler för möten mellan kungsholmsbor, kulturverksamheter, idéburen verksamhet, och invånare från andra delar av regionen.

Vi tycker att Landstingsparken skulle vara en perfekt miljö för kultur, föreningsliv och odling. Tillsammans kan vi göra skillnad!

Stöd vår kamp för att skapa en kulturpark på Kungsholmen!

 

https://www.kungsholmensforeningsrad.se/

IMG_1497.jpeg


Kungsholmens föreningsråd    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Kungsholmens föreningsråd lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.







Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...