Vi vårdar alla

Vi vill visa att vi som vårdpersonal och vårdstudenter värnar våra etiska och professionella kompasser. Vi vill inte att vården ska smittas av främlingsfientliga och intoleranta idéer. 

#ViVårdarAlla

 

—> Dela gärna!

 

Uppropet "Vi vårdar alla" är baserat på följande artikel. Den är skriven av uppropets grundare och redigerad enligt synpunkter från Facebookgruppen "Vi Vårdar Alla"s medlemmar:

https://www.dagensmedicin.se/artiklar/2018/09/06/vi-vardar-alla/

  

Uppropet är inspirerat av veteranernas inlägg på DN debatt (https://asikt.dn.se/asikt/debatt/vi-som-ar-krigsveteraner-uppmanar-valjarna-att-rosta-bort-framlingsfientliga-krafter/) och började som en Facebookgrupp för att samla vårdpersonal till ett upprop, 13/9 har vi 40.835 gruppmedlemmar.

https://www.dagensmedicin.se/artiklar/2018/09/03/vardupprop-mot-hogerextremism/

I direktsänd radio - minut 36:25-41:23: https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/1144578?programid=353&start=2185

 

Intervju med en av initiativtagarna

http://lakartidningen.se/Aktuellt/Nyheter/2018/09/Upprop-for-allas-ratt-till-vard/ 

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Vi vårdar alla lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...