ROBIN HOOD, kooperativa dygnet runt-öppna djursjukhus med humana priser. Skriv på för att underlätta etableringen i din kommun!

Riskkapitalbolagen köper upp djursjukhus och kliniker över hela Sverige. Priserna för veterinärvård är nu cirka 400% dyrare än i t ex Tyskland.

Detta har lett till att djurägare i många fall, trots försäkring, inte har råd att betala för vården som djuret behöver. Ibland avlivas, annars friska, djur just på grund av för dyra sjukhusräkningar. Sjuka djur får fortsätta vara sjuka av samma anledning. Att djur överbehandlas tills försäkringens maxgräns är nådd är heller inte ovanligt.

Försäkringsbolagen säger sig vilja stoppa prisökningen men gör inget annat än slingrar sig när de får frågor om varför de inte gör något konkret. Allt medan priserna stiger och stiger i en allt snabbare takt. Att ha djur, och kunna ta dem till veterinären, är nu ett privilegium som inte är förunnat människor med låga inkomster.

Vad gör man om man inte har pengar på banken, eller kan låna på huset, om räkningen slutar på 70 000 kronor eller mer? EFTER reglering med försäkringsbolaget!!

Vi vill nu skapa kooperativa dygnet runt-öppna djursjukhus. Sjukhus utan andra vinstkrav än billig och kvalitativ djursjukvård.

Tycker du att DIN kommun ska ge sina medborgare chansen att få ett dygnet runt-öppet djursjukhus med humana priser i ditt närområde? 

Gå gärna in och läs i vår grupp, och vår sida, på facebook om planerna på ett kooperativ. Robin Hoods djursjukhus kommer att göra det lättare för djurägare i framtiden!

https://www.facebook.com/groups/1622135157832757/

https://www.facebook.com/groups/1622135157832757/

 

 

VI KONTAKTAR DE KOMMUNER DÄR VI SER ATT INTRESSET ÄR STORT OCH TAR DÅ MED PETITIONEN I SAMTALEN.

JU FLER NAMNUNDERSKRIFTER, DESTO STÖRRE CHANS TILL ETABLERING! 

 
 
 

Bettan Sjögren, Veterinärkooperativet - Robin Hoods Djursjukhus.    Kontakta namninsamlingens skapare