Valnötsbrun hoppsadel med guld detaljer

Vi har under flera år fått sadlar i starstable av nyare modell, hoppsadlar, dressyrsadlar, iberiska sadlar och westernsadlar. På senaste tid har vi även fått träns av diverse modeller.

Alla nya träns, dressyrsadlar och iberiska sadlar, har alla haft samma färgtema. Vi har fått en svart, en valnötsbrun, en hasselnötsbrun och en vit, och av varje färg har vi fått det med både silver och gulddetaljer.

Allt går att matcha med varandra och det blir alltid fint i outfits, oavsett vilken sort man använder... förutom hoppsadlarna. Hoppsadlarna var det första vi fick av ny utrustning, och hoppsadlarna följer inte färgerna som finns. Vi har fortfarande inte en svart hoppsadel med gulddetaljer som inte är eventbunden. Men framförallt, vi har inte en enda valnötsbrun hoppsadel med gulddetaljer. Vi är många som önskar oss en valnötsbrun hoppsadel med gulddetaljer, mer än någon annan uppdatering.

Snälla SSE, ge oss en valnötsbrun hoppsadel med gulddetaljer!!!

Skärmbild_2023-10-10_200503.png
Genom att gå ihop och tillsammans visa våran önskan om sadlarna, väger det tyngre. SSE får se hur mycket vi bryr oss och hur mycket vi önskar detta. SSE kan inte längre ignorera våran önskan.

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Tilde Archer lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...