Uppror höjda parkeringsavgifter

Efter flera års arbete på Karolinska sjukhuset Solna kommer jag motvilligt tvingas behöva säga upp mig pga den höjda parkeringsavgiften. Och jag är inte ensam.

Regeringen beslutade att chockhöja parkeringsavgifterna för vårdpersonal med 150% - Hur kan det i någons huvud vara rimligt?! 

Att kompensera för covid på detta sätt är skamligt, och att tjäna pengar på anställda som FORTFARANDE jobbar livet ur sig med covid är en kränkning. Covid är inte över inom vården, det är fortfarande högt tryck på sjukhusen. Trots överbeläggningar, smittor i mängder, hög produktion, operationer på lördagar mm som personalen ställer upp på väljer de att sätta oss i ekonomisk kris. Inflationen är svår nog för oss lågbetalda, och vi tar dubbelpass för att klara av en vardag. Det är allmänt känt att vi är underbetalda men ingen gör något... Var finns rättvisan?? 

För mig är det ofattbart att man suttit på ett möte och nickat instämmande och sagt "ja, dethär är rimligt". Kanske för en sjukhusdirektör som tjänar 270 000:- i månaden är det rimligt, men för en undersköterska med en snittlön på 23-25 000, är rimligt så långt ifrån verkligheten det går. 

Ni behöver en stark, välmående vårdpersonal minst lika mycket som vi behöver kunna ta bilen till jobbet, så jag föreslår att ni ändrar priset för vårdpersonal innan det blir massuppsägningar, sjukskrivningar och patientosäkert. 

För att ansvariga ska förstå hur många som påverkas av de höjda avgifterna behöver vi så många namn som möjligt. Snälla orka med en sista kraftansträngning och skriv upp er❤️


Faten Fawzi, Louise Ahlin    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Faten Fawzi, Louise Ahlin lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...