TRIST UTAN TURISM - Låt turismprogrammet stanna

En dag planerar vi för att marknadsföra programmet på branschens största mässa och nästa dag blir vi informellt informerade om att programmet kanske ska läggas ner.. Tycker ni att det är ok? Det tycker inte vi!! Vi som läser Turismprogrammet på Linköpings Universitet blev igår informerade om att vår utbildning kanske inte blir kvar. Ett beslut som tagits utan ordentlig anledning och rimlig förklaring!! 

 

På torsdag beslutas det om vår framtid och därför behöver vi just DIN hjälp!!

 

Programmet är ett ungt program som är unikt i Sverige, där vi ser förbättring för varje termin. Studenterna är engagerade och vi är nu mitt i en period där alla känner sig motiverade att kämpa för programmets stabila framfart, något som vi gör i samråd med lärarna. Turismnäringen är en av de snabbast växande runt om i världen vilket gör att behovet för vår kompetens är stor, programmet kompletterar många kunskapsluckor i ett nytt vetenskapligt fält. 

Tillsammans med alla våra lärare och studentkåren StuFF önskar vi att du skriver under och agerar för att vi inte ska bli bortröstade, detta är något som vi har investerat våra liv och vår energi i.

Vi vore även väldigt tacksamma om just DU ville höra av dig till Linköpings Universitet för att visa ditt stöd till vårt program. Maila till adressen nedan för att visa ditt stöd, vi uppskattar om du tar dig tiden att skriva ett personligt mail. Känner du dig osäker på hur du vill visa ditt stöd så hittar du en text nedan. 

MAILA TILL ----> bo.hellgren@liu.se

 

"Härmed visar jag mitt starka missnöje mot nedläggningen av Turismprogrammet. Det är utom alla rimliga belägg där proceduren är under all kritik. Ett inofficiellt beslut bör inte komma tio dagar innan beslutande möte. Detta utan kommunikation med varken lärarkåren, studentkåren StuFF eller aktiva studenter. 

BESLUTET BÖR INTE TAS!

Med vänliga hälsningar,

 

Ditt namn"

 

/ Oroliga hälsningar från studenterna på Turismprogrammet, med stöd av lärarkåren och STuFF.

Vill du ha mer information så kontakta gärna ordf@stil.studorg.liu.se eller ko@stuff.liu.se


Sektionen för Turism i Linköping    Kontakta namninsamlingens skapare