Sverige bör öka det militära stödet till Ukraina

Sedan den 24 februari 2022 kämpar Ukrainas befolkning för sina liv, för sitt land och för sin rätt att vara just ukrainare.
Ukraina kämpar för sin existens!

Ukraina kämpar också för en världsordning där det inte är normalt

  • att ockupera sina grannländer,
  • att bomba, mörda, tortera och våldta civila och
  • att förstöra civil infrastruktur för el, sjukvård, utbildning och kultur.  

Detta måste få ett slut!  

Vi i Sverige är väldigt engagerade i att hjälpa Ukraina på alla de vis. Trots ett försämrat ekonomiskt läge strömmar bidrag in till hjälporganisationer och en undersökning visar att 97 % av svenskarna stöttar EU:s stöd till Ukraina. Ladda ner undersökningen här.

Det som återstår är att hjälpa Ukraina med mera offensiva vapen så att ockupationsmakten kan köras ut ur hela Ukraina en gång för alla.

Sverige har länge värnat om fred och freden måste i detta fall bevaras genom att besegra en aggressiv fiende som har expansiva visioner i vårt närområde.

Gör din röst hörd genom att uppmana Regeringen, Riksdagen och Försvarsmakten att öka takten på tillförseln av offensiva vapen till Ukraina.

Skriv under!
Skriv under denna namninsamling för att visa våra politiker att vi är många som säger JA till ökat militärt stöd till Ukraina från Sverige.

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Marc Landtblom lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...