Stoppa utvisningen av vår 3 åring

InShot_20210913_092210474.jpg

Mitt namn är Tim, jag är en glad liten pojke på 3 år med lysande framtidsutsikter. Jag bor på landet med min familj, där är jag trygg. Jag omhändertogs av socialtjänsten och placerades i ett familjehem när jag bara var 11 dagar gammal, nu ska jag utvisas.

Ett omhändertagande av sociala myndigheter och en placering i familjehem kunde inte trygga mig, det vägde inte tyngre än ett medborgarskap i ett annat land, i mitt fall Nigeria. 

Socialdomstolarna, myndigheterna, barnkonventionen, socialrätten och lagboken säger att: 

  • JAG har rätt till mina föräldrar.
  • JAG har rätt till ett tryggt liv.
  • JAG har rätt att få min röst hörd.
  • JAG har rätt att överleva.

Men trots detta menar de svenska migrationslagarns att jag efter 3år, född och uppvuxen i Sverige, skall utvisas till Nigeria.

Jag går på förskola, pratar flytande svenska, har kompisar och familj här. Men det räknas tydligen inte. Jag har tydligen INTE rätten att få vara trygg.

I mitt första utvisningsbeslut står det att mina biologiska föräldrar har rätten till mig, inte tvärt om. Det finns uppenbarligen anledningar till att jag omplacerades från första början. 

Detta har vi nyligen sett exempel på i närtid, Esmeralda, flickan som aldrig fick fylla fyra år. 
Ska jag gå samma öde till mötes utan att någon säger ifrån? Så kan det väl inte vara?
Jag är för liten för att själv förstå denna situation och utan dom vuxna i min omgivnings hjälp finns det ingen väg framåt för mig.

Att förstöra ett litet barns anknytning till familjens trygghet är väldigt destruktivt, detta är bevisat gång på gång men ändå anser migrationsverket att deras beslut är bra för mig. HUR kan det vara så? Det känns som att jag blivit ett A4-papper i någon tjänstemans hög där jag bara skall processas snarast möjligt enligt en dammig och luddigt utformad handbok.

Någonting är fel! Dom har aldrig träffat mig, min ansökan gjordes när jag var 5 månader gammal och det händer väldigt mycket på 2,5 år.

Jag gjorde min asylansökan i början av 2019 och i januari 2020 blev barnkonventionen en officiell lag ändå kan min ansökan tydligen inte omprövas!

Jag och min familj har fått beskedet att beslutet i mitt ärende vunnit laga kraft, jag ska alltså lämna det land som jag är född & uppvuxen I. Jag har papper som uppger att jag har särskilda skäl och det finns omständigheter som gör att en utvisning blir rent av livsfarlig för mig, en skör tråd mellan liv och död. 

Samtliga instanser som behandlat mitt ärende anser alltså att min trygghet finns i ett land där jag ALDRIG har varit och tillsammans med personer som jag ALDRIG har träffat. 

Jag behöver er hjälp!
Snälla, hjälp mig att få stanna här, fortsätta leva tryggt och få fortsätta utvecklas till en ansvarstagande svensk medborgare med en ljus framtid. Hjälp mig att få överleva. 

❤ - LILLA JAG - ❤

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Sandra lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...