Stoppa prishöjningen av SL-kortet!

SL_prishöjning.png

Stockholms studenter går redan över 2000 kr back varje månad. De har inte råd att betala mer för kollektivtrafiken. Speciellt inte med tanke på att en student lägger 6 procent av studiemedlet på sitt SL-kort medan en genomsnittlig arbetstagare bara lägger 3 procent!

Det är inte rimligt att studenter som redan har det extremt svårt att klara sig i Stockholm ska lägga dubbelt så mycket på sitt SL-kort som en arbetstagare. Det är inte värdigt Stockholm som kunskapsregion att studenter inte ska kunna ta sig runt i staden till en rimlig kostnad.

Som representanter för Stockholms studenter kräver vi att Kristoffer Tamsons och Region Stockholm stoppar prishöjningen för studenter. Det räcker nu.


SSCO - Stockholms studentkårer    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att SSCO - Stockholms studentkårer lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...