Stöd våra fattiga Pensionärer i deras kamp!

LÄS "Tillkännagivanden" OVAN!

HEJ ALLA SVERIGES PENSIONÄRER OCH BLIVANDE PENSIONÄRER OCH ALLA ANDRA SOM VILL SE EN REJÄL FÖRÄNDRING OCH HÖJNING AV PENSIONERNA!

Vi är Facebook gruppen PIGV, PENSIONÄRER I GULA VÄSTAR som startades den 15 februari 2019. Idag 12 jan 2020 är vi 8530 medlemmar. 

Våra medlemmar finns i hela Sverige och vi kämpar för RÄTTVISA och för HÖJDA pensioner. Vårt bud till regeringen är att vi vill ha minst 16000:-/månad skattefritt.

Vi anser också att den tillsatta Pensionsgrupp borde GRANSKAS riktigt ORDENTLIGT. Vad gör de där? Varför har VI FOLKET ingen insyn i regeringens PENSIONSGRUPP?

När ”PIGV” Pensionärer i Gula Västar startades så var syftet att vi skulle skriva en massa brev som med jämna mellanrum skulle skickas till de styrande här i landet.

Från februari 2019 till nu, har vi PIGV skickat tusentals brev till regeringen, till de olika utskotten i riksdagen, till vår statsminister och till de olika regeringspartierna. Samt till media, TV4  och SVT. 

Förvisso har vi fått en hel del svar men det säger inte så mycket och det verkar inte som om de vill bry sig om oss. Vi är satta på undantag!

Vi kämpar vidare! Tisdagen den 5/5 2020 kommer PIGV medverka på SENIORDAGEN i Kungsträdgården i Sthlm mellan kl 9-16.00 och göra reklam ge info om gruppen. 

Samtidigt 5/5 anordnar PIGV en DEMONSTRATION kl 13:00 från Mynttorget till Kungsträdgården med ett framträdande på scenen med info om PIGV kamp för högre Pension.

Önskan är att samtidigt den 5/5 då vi har DEMONSTRATIONEN i Sthlm ska ha en RISKTÄCKANDE demonastration över hela landet.

Vi har tidigare framträtt i SVT Agenda 25 /1 efter en spontan filminspelning i Sthlm och talat om pensionärernas situation i Sverige. 

Därefter har vi fortsatt med utskick till Socialförsäkringsministern. 

Vi har tidigare anordnat en FYSISK DEMONSTRATION ons den 25 sept kl 14:00 i Stockholm med ca 150 medlemmar från vår grupp som mötes upp utanför rikstadshuset på MYNTTORGET. Vi hade ju innan uppvaktat regering, riksdag och de olika riksdagspartierna och framföra vårt missnöje. Nu visade vi oss. 

MILJÖPARTIET(De övriga tog inte chansen) hade samma dag bjudit in oss att träffa representanter för PENSIONÄRER I GULA VÄSTAR till samtal den 25 september 2019 i Stockholm.

Vi passade då på att även överlämna NAMNINSAMLINGEN "skrivunder" på dryga 2400 underskrifter, samt ca 600 handskrivna underskrifter i pappersformat, till våra politiker.

Länk till vår FB- sida: https://www.facebook.com/groups/558588297979255/

Länk till Fan Club sida: https://www.facebook.com/groups/2281256338804784/about/

Vår hemsida adressen är: www.PIGV.se 

Ev blogg o mailadress skickas till: Info@pigv.se

Dela denna länk för höjda pension med dina vänner! https://www.skrivunder.com/stod_vara_fattiga_pensionarer_i_deras_amp?

Ju fler vi är som HÖJER VÅRA RÖSTER desto starkare blir vi och desto starkare hörs och syns vi.

KOM MED DU OCKSÅ! ALLA SKA HA EN PENSION SOM GÅR ATT LEVA PÅ! Tillsammans blir vi STARKA och tillsammans blir vi OSLAGBARA!

Vi är en ideell organisation som således har sina medlemmar via Facebook och i föreningen PIGV.

Oavsett om Du REDAN är pensionär eller FORTFARANDE är i arbetslivet. Alla är lika VÄLKOMNA.

Vi är ca 2,1 miljoner pensionärer här i landet. När alla går samman kan ingen bortse från oss!

Välkommen till PIGV  Pensionärer i Gula Västar.
Dan Glimmerås och Elisabet Fyhr