Stöd för att inte låta jägarna bestämma över vem som får leva i vår natur

Vår natur är något som vi har tillsammans. Jägarna anser att dom är naturvårdare och har rätt att bestämma vem som får leva i vår natur. Så här säger jägarna: 

"Jägareförbundets jakttidsförslag innehåller ändrade jakttider på 18 arter. Bland dessa ingår jakt på två nygamla arter i jakttidtabellen – ekorre och hermelin – samt att jakt införs på en helt ny art, snatterand.
– Vårt mål är att skapa så mycket jakt som möjligt för medlemmarna inom jakttidsramarna. Jag tycker att vi lyckas med det, kommenterar Jägareförbundets ordförande Torbjörn Larsson förbundet förslag.

Förslaget har mejslats fram under en lång process inom Jägareförbundet, där enskilda medlemmar, kretsar och länsföreningar har haft många förslag och synpunkter. In i det sista har arter och tider diskuterats och analyserats, och alla har naturligtvis inte fått exakt som de velat.
– Vi går fram med ett förslag som de allra flesta ställer sig bakom. Inte minst för att det grundar sig på fakta om viltets biologi samt på våra jaktetiska principer, säger Torbjörn Larsson."

Ett förslag som de flesta ställer sig bakom säger Torbjörn. Problemet är att det inte är sant, de som ställer sig bakom är jägarna inte alla vi andra som njuter av vår natur. 

Vi anser att detta är en fråga för oss alla och kräver att få full insyn och möjlighet att påverka vad som skall bestämmas i den nya jaktförordningen!

Så genom att skriva under denna namninsamling är du med och kräver att fler än bara jägarintresset representeras i arbetet med nya jaktförordningen.

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Gunder Jönsson överlämnar min signatur till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din signatur. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook